Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. elokuuta 2015

Töitä ja unia


Tänään olikin lyhyempi päivä, tai siis tuntui lyhyemmältä kun pääsin jo ennen kahta pois. Kotona kyllä otin sitten päivänokoset, kun olin jo viideltä noussut aamulla :) Mies leikkasi ruohoa ja ulkona juotiin kahvit, sen jälkeen käytiin hakemassa ystäviltä polttopuita lasti, kun ovat meille tarjonneet. Nyt miekkonen laittoi saunan lämpiämään.

Minä kastelin vesisaavin viimeisillä rippeillä tomaattia, hernettä, kesäkurpitsaa sekä sipulia ja perunaa. Seuraavaksi joutuukin ottamaan kasteluvettä joesta, kun sadevesi loppui. Sateita tuskin on lähiaikana luvassa. Kyllä mun viljelykset on niin epäonnistuneet, kun kesä ei ollut ollenkaan myötämielinen mun kasvatuksille. Ei taida paljon satoa tulla :(

Kukat sentään kukkii ja niitä kuvasin. Sekä puutarhassa että luonnossa :)
Pinkkiä ja keltaista, ei paljon muita värejä näy.
Eipä mulla tässä muuta.

13 kommenttia:

 1. Kiva kun teit postauksen! Kauniit kukat, varsinkin kukat ensimmäisessä kuvassa ovat kovasti minulle mieluisia. Aina ihailen jos jossain näen niitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös tykkään Malvoista (tai Malvikeista, kumpaakin nimeä olen kuullut, mitä eroa niillä lienee olevan, joku jos tietää vois vastata? :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kukkasia! Ota nyt vaan rauhallisesti ja lepäile kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään pääsin vähän vaille 5 töistä ja väsytti älyttömästi, hetken lepäsin pikkuhuoneen sohvalla ja sit kaks kuppia kahvia, auttoi se :)

   Poista
 3. Mistä olet hommannut niitä värityskirjoja. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin tavaratalosta ostin tuon värityskirjan :)

   Poista
 4. Kesä oli kyllä säitten suhteen ihan onneton. Kukat kumminkin on kivoja katsella, vaikka muuten puutarhajutut ei mennytkään ihan toiveitten mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kasvihuone olis kyllä hyvä olemassa...

   Poista
 5. Kesä oli kyllä säitten suhteen ihan onneton. Kukat kumminkin on kivoja katsella, vaikka muuten puutarhajutut ei mennytkään ihan toiveitten mukaan.

  VastaaPoista
 6. Syksyn kukat kukkivat voimakkain värein! Kyllä varmaan satoa saat, maa ei ihan helpolla kuivu ja lämmin kirittää sadon varmasti vielä ennen syksyä.

  VastaaPoista
 7. kastella saa joka ilta, mutta onneksi on noita kaivoja joissa riittää vettä.

  VastaaPoista
 8. Minultakin epäonnistui paljon kasvatuksia mm, laventeli ei lähtenyt kasvuun teki ohuen ohuita kasvustoja vain muutaman ja nekin sitten kaatui joten nakkasin ne pois. kesä oli niin sateinen että nyt kun aurinko tuli lämpöineen niin pelargoniat on innostunut valtavasti kukkimaan kun nekin yleensä työntää kukkaa koko kesän. piti laittaa salaattiakin kasvamaan mutta ne jäi.
  Kurpitsaa ajattelin ihan ostaa ja tehdä talveksi siitä pikkellisiä, tyttärelle kävin tekemässä mehuja kun ei ollut koskaan tehnyt ja monta pulloa talveksi tuli vitamiineja tein myös vattuhilloa heille..pikkuhiljaa hän oppii sitten itse tekemään ja säilömään mutta tarvitsee äidin auttaa kättä varmaan ensi kesänäkin..kun he ostivat talon niin sanoin kun heillä on leivinuuni et kun ilmat viileenee kunnolla tahdään leipää heidän leivinuunissa ja sekös onkin parasta leipää, saa laittaa sitten pakastimeen kun ostivat juuri siksi ison pakastimen, on ihanaa huomata kuinka 25v on innostunut kaikestaitse tehdystä ja haluaa ottaa oppia ja opetella tekemään itse :)
  Kauniita kukkia sinulla, juu vettä menee vaikkei minullkaan ole paljoa kasteltavaa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)