Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. elokuuta 2015

Stressin poistoaMikä poistaa stressiä parhaiten? Kaikenlainen luova hommailu, ajatukset keskittyy siihen , eikä turhat ajatukset pyöri koko ajan päässä...näin ainakin minun mielestäni.
Tänään kun järjestin kaappeja ja laatikoita (=elämääni) törmäsin valokuvakehysten osiin ja kalenterikuviin, niinpä toteutin yhden aikaisemman ajatukseni eli tein eteiseen pari kasvi-taulua. Ja samalla piti tietysti siivota eteinen (paitsi vaatenaulakkoon en koskenut) ja vähän sisustaa sitä.


Niinkuin on tullut tiettäväksi, niin en pidä mustasta väristä, mutta sitä on jonkunverran ollut meillä juuri eteisessä. Ja nyt vielä lisäsin sitä ja sen kavereiksi tuli violettia ja keltaista. Kuvat puhukoon puolestaan.Vielä kolmannenkin pikku-taulun tein postikortista ja mustista kehyksistä.

Aina se piristää, vaikka jotain pientä sisustusta vaihtaa.
Tällaisia terveisiä meiän eteisestä.Loppuun kuva vielä myös luovasta puuhastelusta eli kuvasta Aikuisten värityskirjasta, jonka väritin ensin tusseilla. Sen jälkeen leikkasin sieltä pois kuvion osia ja laitoin tilalle samansävyistä muovia (lasten vanhoista kouluvihkon päällisistä :) Tuo idea tuli siitä, kun minusta kuva näytti ihan lasimaalaukselta.
Niinpä valmiina laitoin sen ikkunaan.
Tällaisia hupsutuksia tällä kertaa! Nyt ottamaan pyykit pois koneesta, niin saa ne vielä kuivaksi tänään. Hei-hei!

18 kommenttia:

 1. Kivaa luovaa juttua keksit, on muuten tosi hieno ominaisuus osata parantaa itse itseään, ja kohentaa mieltään. Ihana eteinen ja lasimaalaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo luova työskentely auttaa silloin jos ei ole liikaa masentunut tai väsynyt....sellaisia aikojakin on joskus ollut ettei mikään huvita...

   Poista
 2. Kyllä nuo mustat kehykset sopii noihin hyvin. On se just niin, että joku puuhastelu voi saada paremmalle mielelle:)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kaksi samaa kommenttia, niin poistin toisen :)

   Poista
 4. Aina se piristää vaikka tekisi pieniäkin asioita, mie tykkään kovasti muutella kotona aina jotakin paikkaa, tulee heti sellainen uuden oloinen tunne..ihan pikkujutuilla sitä saa paljon aikaan..
  Kivan näköistä ja kivoja keltaisia väripilkkuja..minunkaan lemppari ei ole musta, mutta sitä on meille tullut pikkuripauksina mm, siinä minun tekemässä matossa on mustaa valkoinen on se suosikkini kun siihen voi yhdistää vaikka mitä vaikka jouluna punaista kesällä sinistä..tai mitä vaan tosin olen yrittänyt olla nyt hankkimatta mitään hetken mielijohteesta koska ne on menny aina pieleen...yritän nyt opetella kovasti pysyä yhdessä tyylissä saas nyt sitten nähdä onnistunko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuksen muuttelu on kyllä piristävää, välillä vaan tuntuu, että on niin tylsän näköistä, ettei mikään auta...se kyllästyminen nääs..

   Poista
 5. No niin on kuin lasimaalaus. Jos et olisi sanonut olisin kyllä luullut että on lasimaalaus. Kaunis on! Täytyisi ostaa kirjanen itselläkin, en vielä hoksannu missään. Tuo on muuten varmasti hyvä keino stressin poistoon, kun vain kehtaa alkaa tekemään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sehän se on, että pitää päästä alkuun...

   Poista
 6. Kivannäköisiä juttuja olet tehnyt, eipä ihme joss stressit poistuu.

  VastaaPoista
 7. Ihania tauluja ja noin siisti eteinen ihan kateeksi käy, pitäsköhän siivota täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken näyttää siistiltä...etkä sitäpaitsi näe naulakkoa :D

   Poista
 8. Mahtavan ihania juttuja olet taas jaksanut puuhastella, mä tässä odotan et saan hampaat kuntoon ja saan alkaa leikkausta kysellä sen ajan kulua ootellessa kudon joulumyyntiin miesten tosi isoja villasukkia joilla on kyllä kysyntää.

  VastaaPoista
 9. Mulla on huomen aamulla hammaslääkäri...

  VastaaPoista
 10. Silloin on parasta puuhastella jotain pientä kivaa, kun ajatukset vain tuntuu pyörivän päässä. Helpottaa monesti;) Kauniit taulut teitkin! Ja tuo värityskirjakuva ikkunassa on upea.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)