Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 7. elokuuta 2015

Paahteinen perjantaiUlkona on lämmin, jonka huomasi viikkosiivousta tehdessä siitä kun sisälläkin oli lämmin :) Ja siitä, että kissat makasivat viileällä lattialla. Nyt saattekin sitten taas siivouskuvia :)
Tämän kaapin sain ja hain aiemmin Roskalava-ryhmästä ja tänään kannoin sen alas vintistä olohuoneen pikku ikkunan eteen.
Kukat pääsivät nyt sen päälle ja kaapin sisään sain mm. kirjoja ja käsityötarpeita.Vaaleanpunainen pitsilina on muovia ja jostain kierrätyksestä, ruukutkin on kirppikseltä, ruskea kukkapylväs tytön entinen.Isommat lasilinnut tytöltä saatuja ja pieni saatu eräältä ystävältä.

Sohvaryhmän alle tuli talvella kirppiksen ilmaislaatikosta ottamani matto, jonka sain nyt kesällä pestyä. Pöydän pitsiliinat kierrätettyjä, sohvan pitsipeitto anopin tekemä ja kauniit uudet tyynyt tytöltä verhojen lyhennys palkaksi saadut :) Tuolien päälliset ovat toinen kierrätyksestä ja toinen itsetekemä. Ihanan värikäs huopa sohvan selkänojalla on ystävältä.
Viimeisessä kuvassa talon mukana tullut vaalea "senkki", sen päällä oleva tulostin on ostettu rahalla, muut ovatkin sitte puoli-ilmaisia tai ilmaisia. Lampunjalka kirpulta, varjostin tytön entinen, kello on vanhimman pojan, pitsiliina anopin tekemä.Seinän somisteet (tai täytöt) enimmäkseen kirpulta. hylly mun itse tekemä ja sen päälliset kirpulta ja halpiskaupan tarjouksista. Tässä taas tulikin tätä meikäläisen halpaa sisustamista :)
Mies meni laittamaan rannan grilliin tulen, että keitetään siellä pannukahvia ja nautitaan joen solinassa. Mukavaa päivää :D

8 kommenttia:

 1. Voi ihanaa...pannukahvia tekeekin mieli. Edesmenneen Äitini praavuri, aina kun menin kylään. Tiesi, että tykkään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies varsinkin tykkää keittää pannukahvia grillillä tai nuotiolla :)

   Poista
 2. ♥paljon kaikkea kivaa ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin seinät alkaa olla täynnä :D

   Poista
 3. Sinun kotisi on viihtyisä ja kodikas, Sesse - sellainen oikea koti eikä mikään trendien perässä juokseva edustuskoti. Kodissasi on varmasti hyvä olla!
  Aurinkoista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä ainakin on tähän asti riittänyt :)

   Poista
 4. Ihanat nuo valkoiset pitsit sohvalla ja pöydällä, uudet sohvatyynytkin sopii nyt hyvin! :) Ikkunan eduskin on kaunis! :) T. keskimmäinen tytöistä :D

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)