Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 16. heinäkuuta 2015

Onnea voittajille!

Voittajien kunniaksi puhkesi punaiseen ruusuuni ensimmäiset kaksi kukkaa :)


Minusta riippumattomista syistä arvonnan julkistus meni näin myöhään. Kerkesin kyllä päivällä kirjoittaa postauksen, mutta bloggeri ei taaskaan suostunut sitä millään tallentamaan, niin "miljoona" kertaa yritettyäni oli pakko luovuttaa ja poistua sivulta, eikä minkäänkaltaista merkkiä ollut jäänyt talteen :(Mutta uusi yritys paremmalla onnella, toivottavasti!
25 kommenttia oli tullut (yksi kommentti kaksi kertaa, josta toinen otettiin pois). Kirjoittelin nimet paperille ja leikkasin ne lapuiksi, laitoin laput tyhjään kirjekuoreen, ja ankaran sekoittamisen jälkeen sieltä ensimmäiseksi nousi.... tadaa...H/leevilotta! Onnea!


Toiseksi nousi Minea.Mirellan lappu ja kolmanneksi Metsäntyttö! Onnea teillekin :)
Kirjatkin arpoutuivat ihan sovinnolla voittajiensa tahdon mukaan. H/leevilotan toive oli Löytö-kirja, Minea.Mariellan Tyynyt ja torkkupeitot ja Metsäntytön Löytö tai Ajan patinaa, niin hän saa Ajan patinaa.

Laittelen voittajille viestiä ja he voivat ilmoitella osoittensa minulle. Metsäntytön osoite mulla varmaan olikin. Laittelen paketteihin jotain ekstraa lisäksi ja postittelen paketit voittajien iloksi , kun kerkiän. Kiitokset kaikille osallistumisesta ja uusille lukijoille tervetuloa <3

4 kommenttia:

  1. Sorry, siis Minea.Mariella oli toinen, olin kirjoittanut näköjään yhteen kohtaan Minea.Mirella....:)

    VastaaPoista
  2. Kivaa, jään mielenkiinnolla odottelemaan:) Kiitos tästä!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)