Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Nyt lähti!

Nimittäin arvontavoitot postiin :) Tulevat kakkospostissa niin älkää olko liian kärsimättömiä. Hetki aikaa menee vielä.


Muuten tässä "aika menee aatellessa, päivä päätä käännellessä", tuntuu ettei mitään saa aikaan, vaikka kaikkea nyhertää aina välillä.
Vieraitakin on ollut monena päivänä peräkkäin. Ensin olivat kaksi vanhinta tyttöäni, heidän piti tulla pyörillä, mutta tulivatkin loppujen lopuksi autolla ja nuorin lapsenlapsi mukana. Sillä aikaa kun naiset kävivät pari kauppaa kiertämässä minä leikin kotia pikku-neidin kanssa :D
Seuraavana päivänä olivat ystävä ja hänen ystävänsä Espoosta käymässä ja oltiin savusaunassa sekä ruuan ja kahvin jälkeen läksimme kylätalolle hengelliseen tilaisuuteen.
Seuraavana päivänä tulivat molemmat poikani meille. Nuorempi lähti illalla kotiinsa mutta vanhempi oli meillä kaksi yötä. Lauantaina kävimme markkinoilla, josta ostin kirppis-kojusta tämän kaverin.: )Katselee eteiskomeron ikkunasta rapulle ja tovottaa vieraat tervetulleiksi!


Siellä olikin paljon väkeä ja kolme tuttua myymässä kirppis-pöydissään. Illalla kaksi heistä tuli vielä meille saunomaan. Sunnuntaina meidät oli vuorostaan pyydetty kylään kaupunkiin ja samalla poika tuli kyydissä veljensä luokse.
Kylässä meitä "pidettiin kuin piispaa pappilassa", saatiin grillattua kanaa, vihanneksia ja riisiä sekä vähän myöhemmin jälkkäriksi kahvia, pullaa ja ihanaa mansikkatorttua lasitetulla terassilla (mikä olikin hyvä, kun oli aika kolea ja vähän sateinenkin päivä). Torttu oli tosiaan oikein suussa sulavaa ja ensimmäistä kertaa tänä kesänä söimme siinä puutarha mansikkaa.

Kuvassa viime yön usvaa.
Tänään kävi vielä pari naista ja pikkupoika, kun kävivät hakemassa Roskalava-ryhmässä lahjoittamani tavarat. He olivat ennestään tuttuja keskenään, niin tulivat yhdessä. Ja olivat paviljonki-kahvillakin, kun toinen heistä oli entinen työkaverini ja toisen kanssa ollaan tultu tutuiksi kirppiksen ja roskalava-ryhmän myötä.:)

Edelleen olen jatkanut tavaroiden raivaamista, aina muun touhun välissä. Tuli tässä kyllä yksi kaappi haettua itsekin, ilmaiseksi tietenkin.
Tällainenkin kaveri oli meillä.Ukkoetana.

Hyvää kesäviikon jatkoa kaikille teille!

12 kommenttia:

 1. Kaunista on kesäyön usvakuvissa. Sulla on ollu paljon mukavaa tekemistä tai kirjoittamasi perusteella on mukavaa että on käyny kahbivieraita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä "putki" ole vieläkään katkennut, eilenkin tuli yllättäen yksi ystävä pikavierailulle :)

   Poista
 2. Ukkoetanat on kyllä mahtavia.
  Upeita kuvia kesäisestä usvasta

  VastaaPoista
 3. No nyt oli posti nopee. Sain nimittäin tänään sen sinun lähettämän paketin. Ja ihana lähetys se olikin, niin kirja kuin muutkin jutut, jotka olit siihen laittanut:) Kiitos Sesse!

  VastaaPoista
 4. Minä myös sain paketin jo tänään! Suuret kiitokset! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä arvonnan voittajille :)
  No voi harmi jos se kuva ei näkynyt bogissani kun minulla se näkyy..en taida saada kuvaa vasta kun sitten kun tyttäreni muutto on, sitten saan kuvattua pikkutalon omalla kameralla, ja mie meen auttamaan muutossa eli 3-4.8 on heidän muuttopäivänsä täytyy muistaa ottaa kamera mukaan :)
  Ihana usva kuva luontoa pitää osata katsoa ja antaa hetki aikaa pysähtymiselle, tavallaan pysäyttää aika ja keskittyä luonnon kauneuteen, koin sen yhdellä lammella kerran kun ihastelin kesäistä kauneutta ja mieleen tuli tämä...pysäytä aika, ja ole vaan ihan hiljaa, harvoin tuota osaa, yleensä näemme kaiken mutta sitten kun pyshtyy huomaa kuinka paljon enemmän näkee ja kuulee, jotenkin rentouttavaa, kirjotinkohan nyt yhtään ymmäretysti tuon..tosi ihana kuva..Nyt alkaa huvila ja huussi pakko mennä katsomaan, minun lempiohjelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Anja, aina olemme olevinaan turhan kiireisiä ja aika ja kesän kauneus vaan valuu kuin vesi sormien välistä....vai pitäisikö sanoa silmien välistä :)

   Poista
 6. Kiva kirpparilöytö. Koira on niin hyväntuulisen näköinen, että ilahduttaa jo kuvassa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)