Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Neljä päivää...
...on aikaa arvontaan :) Onnea kaikille!

Muutama kukka kuva on tullut otettua, niin pitäisikö tänne laittaa. Yläkuvassa miehen kauneimmat synttäriruusut vielä kukkivat :)Tässä synttäri-kimppujen paremmin säilyneiden osien yhdisteltyä kimppua.
Muuten on taas tullut järjesteltyä (tai sekotettua) vähän, kun olen pistänyt tavaraa Roskalava-ryhmän kautta pois. Myös myin yhdet tuolit pois. Keittiön pöytä odottaa eteisessä huomista hakijaa.
Kun nyt on keittiössä paikallaan tyttäreltä saatu pöytä ja tuolit :) Kuvaa ehkä joskus myöhemmin siitä.
Meidän telkkari on ruvennut välillä pätkimään ja sammumaan itestään, niin huomenna mennään Roskalava-ryhmästä saatava tv hakemaan ja samalla saan nätin kellon sieltä.

Kukonharjakin kukkii hienosti :D
Ompeluhommiakin tein sen verran, että uuteen asuntoon muuttaneen tyttären verhoja lyhensin 8 kpl. Tässä heidän uudessa asunnossa on yksi huone enemmän ja olkkarissa kaksi ikkunaa. Ompelupalkaksi sain tytöltä kauniit uudet sohvatyynyt. Ne on vielä yläkaapissa, kun nyt on käytössä nämä vihreät tyynyt, niistäkin tuo yksivärinen vihreä on tytöltä.
Pari päivää kesti kesä, nyt on taas satanut ja ukkostanut. Tänään Elmo pelkäsi, kun jyrisi kovasti. Aamulla sentään kerkesin juoda toisen kahvikupillisen ulkona terassilla auringon paisteessa. Lounas-munakkaatkin kävimme syömässä ulkona paviljongissa.
Tänään pitäisi tulla vielä vieraita käymään. Ei tässä muuta kummempaa. Loppuun Hipsu kenkähyllyssä... ja arvonta pari postausta alempana!
3 kommenttia:

 1. Onnea viisivuotiaalle!
  Onpa ihanan väriset sohvatyynyt. Pitäisikö minunkin liittyä roskalava-ryhmään, kun tv:stäni hajosi antennin liitin. Onnistuin korjaamaan sen pätkällä kuparilankaa, ja johto on kiinni ilmastointiteipillä tv:n takaseinässä, jotta kontakti pysyy paikoillaan. Jos tv:n ohi kävelee, kuva särisee :-D Saattaisi olla uuden laitteen hankkimisen aika!

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut!
  Juusokin pelkää ukkosta ja piiloutuu silloin sängyn alle. Luulee kai ilotulituksen alkaneen kesästä huolimatta.

  VastaaPoista
 3. Näyttää taas kesä olevan katkolla, on niin viileätä. Kauniita kukkia siellä on vielä!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)