Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Lämmin siivouspäivä :)


Hikipäässä on täällä siivottu, kun on normaali siivouspäivä ja lisäksi on viikonloppuna isännän 50-vuotis kestit. Merkkipäivä on jo ollut, mutta vieraat on kutsuttu sunnuntaiksi.
Ajattelin kuitenkin siivota jo tänään, niin ehtii huomenna muuten valmistella juhlia. Tarkoitus on pitää juhlat pihalla, koska siellä on enemmän tilaa, jos vaan Taivaan Isä antaa meille hyvän sään. Sitä saa rukoilla :) Tarkoitus on laittaa paviljonkiin seisova pöytä (tosin sinne täytyy viedä kakkua ja muuta vähän kerrallaan, etteivät lämpene liikaa). Kylmälaukuissa voi tietysti pitää viileänä mitä mahtuu, niin ei kaikkea tarvitse sisältä hakea.


Vieraitakin on tulossa ilmeisesti ylenmäärin, kun mies kerrankin pääsi kutsumaan :D Saa nähdä mihin kaikki vieraitten autot mahtuu...Toivotaan, että tulee miehelle hyvät ja muistorikkaat juhlat. Itselläni oli paljon pienimuotoisemmat viisikymppiset aikoinaan. Nyt laitan tänne muutaman kuvan kotoa, kun on siistiä. Digikameralla otetut.
Tällaisen enkeli-seinälautasen sain Roskalava-ryhmästä.Tämmöinenkin kuva siellä oli :) Lähikuva kengistä, jotka mulla oli sen edellisen postauksen hameen kanssa kuvassa. Musta ne on nätit, niissä on jotain vanhan ajan charmia ::)

Mutta ei mulla tässä enempää, tavataan taas paremmalla ajalla :)10 kommenttia:

 1. Olisipa tosiaan oikein hyvä sää juhliessa! Ja onnea siipallesi:) Meillä vastaavat onkin juhlittu ihan omalla porukalla, joten ei ole kokemusta juhlien järjestämisestä. Varmaan olis ollut yletön stressi. Joku tuttu kahvilla kävi kun isännän juhlia oli. Minun juhlista eivät olleet tutut tietoisia:) Kyllä on ihanat nuo sinun kengät. Niissä tosiaan on vanhanajan tyyliä:) Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressi on mullakin ollut :) Mutta eiköhän ne siitä...Mies kiittää onnitteluista :)

   Poista
 2. Onpa teillä siistiä ja kaunista! Toivottavasti saatte kauniin ilman ja lempeät tuulet isännän juhlaan! Kauniit kengät! Parhaimmat onnittelut ja kimppu kedonkukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan hyvää säätä ja niitä lempeitä tuulia, kun niitä kovia tuulia on ollut ihan tarpeeksi...Mies kiittää onnitteluista :)

   Poista
 3. ♥onpa siellä siistiä ja kaunista! Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 4. Välitäppä minultakin halionnittelut.
  Ihanat kengät todella, minulla oli aikas suuret juhlat ja samanlaisia ajattelen seuraavalle kymmenenelle jos elän.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset mieheltä onnitteluista! Onneks se on nyt luvannut aikas hyvää säätä, aamulla vielä viimeset valmistelut ja yks ystävä tuo tekemänsä kakun lisäksi kahvipöytään :)

  VastaaPoista
 6. ONNEA! Toivottavasti on ollut hyvä juhlapäivä teillä kaikilla!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Oli ihan hyvä päivä, vaikkakin vähän kiireinen. Iltapuoleen sitten rauhoittui ...viimeiset vieraat lähtivät vähän ennen 19. Paljon oli ystäviä käymässä, sekä miehen että yhteisiä :) Ja Herra antoi meille hyvän säänkin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)