Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Heipä hei!
Aurinkoisen siivous-aamun jälkeen taivas on mennyt pilveen. Kova tuuli on ollut kyllä koko aamun. Mutta sainpahan taas siivottua, paitsi makuuhuone ylhäällä taas odottaa aikaa parempaa. Kuistin siivosin jo eilen,kun siellä oli niin paljon kukkien, pääasiassa pelargonioiden, roskia. Tykkään tuosta kuistista.kun pelakuut kukkivat :)

Eilen olimme Salon iltatorilla, siellä oli esiintymässä Neljä ruusua-yhtye. Ilkka Alanko laulamassa.
Ystävien kanssa oltiin siellä ja käytiin samalla syömässä kebab-ravintolassa. Myös kävimme Aarresaari-kirppiksellä ja Kioskilla juotiin kaffeet. Aarresaarelta ostin kolme maustepurkkia (samaa sarjaa mitä mulla on ennestään tytön antamina) ja Kimmo Pälikön kortteja, joita olen alkanut kerätä. Kiitos Metsäntytön esittelemän komean kokoelmansa, sen näkemisestä innostus lähti :) Ja jokunen oli niitä jo ennestään, sitten löysin eräältä toiselta kirppikseltä niitä 10 senttiä kappale ja nyt ostin tuolta Aarresaarelta lisää. Olen aina tykännyt korteista ja säästänyt suurimman osan itse saaduistakin.

Kappas vaan, nyt on alkanut taas aurinko paistaa! Illalla mennään taas srk:n ja ensi viikolla alkaakin telttakokous-sarja. Maanantaina on teltanpystytys talkoot. Laittelen tähän vielä kuvia kuistilta ja muualta. Mukavaa alkavaa viikonloppua!
Ps. Matonkuteita on tullut myös kerittyä...

13 kommenttia:

 1. Meillä onkin Salon iltatori vielä tänä kesänä käymättä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihan kiva tapahtuma ja Salo on kiva kesäkaupunki!

   Poista
 2. Aina näyttää niin ihanalta, kun on kissa kuvassa mukana :-)! Muutenkin sinulla on niin kodikasta ja kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kuistisi on niin kesäinen ja kutsuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ¨Hyvä että edes kuisti, kun ulkona ei kovin kesäiseltä tunnu!

   Poista
 4. Alatko virkkaamaan mattoa? Minusta muutens maton virkkaus on ihanaa puuhaa se on helppo ottaa aina esille ja laittaa sivuun kun ei jaksa virkata, tai jos telkasta ei tule mitään katsottavaa niin on aina tekemistä kun virkkaa vaikka nyt mattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ruvennut nyt kutomaan pitkillä puikoilla pikku mattoa tuosta sinisestä :) Ja tv:n katselun lomassa usein kudon tai virkkaan :)

   Poista
 5. Ihana kisu siellä kuistilla torkkuu <3

  VastaaPoista
 6. No olipas hauska kun innostuit sinäkin Pälikön kortteja keräämään:) Ne on kuin sellainen pienoiskoossa oleva oma taidenäytettely. Joskus levitän ne lattialle ihailtavaksi. En ole nyt kuullut telttakokouksista täällä mitään, mutta kun muutama päivä sitten ajelimme Kolilla, niin siellä oli jossain tien varressa teltta. Tarkemmin ei siinä ohi ajaessa ehtinyt nähdä sitä plakaattia, mikä siinä kohdalla oli. Lapsena ja nuorena niissä tuli paljonkin käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia kortteja olen kerännyt ja nyt tosiaan innostuin noista Pälikön korteista, kiitos sinun :) Tänään oltiin telttaa pystyttämässä tai itse asiassa kahtakin, toinen on pienempi teltta lapsia ja kahvittelua varten. Joo, ei nuo telttakokoukset kovin yleisiä nykyään ole, mutta meiän srk niitä pitää joka kesä ja ihmiset tykkää kovasti :D

   Poista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)