Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Putsausta ja sisustustaSain eilen vihdoin aikaseksi pestä olohuoneen ja pikkuhuoneen ikkunat. Keittiönhän olinkin jo aikaisemmin pessyt.
Kun katsoo yhden lasin läpi, niin on kuin ei olis laseja ollenkaan:)
Olohuoneen pikkuikkuna

Ja pikkuhuoneen ikkuna
Osan näistä pulloista otin pois pikkuhuoneen ikkunan välistä.
Samalla vaihdoin verhot. Olohuoneeseen tytöltä saadut verhot, joista vain lyhensin kissan raapimat pois. Ihanat liilat valoverhot, tykkään.Ja pullot pääsivät katselemaan ulos välillä olkkarin ikkunasta :)


Olkkarin pieneen ikkunaan laitoin valkoisen pitsikapan.Ruusukuvioineen.Kukatkin kävivät ulkona suihkussa, kastelukannun alla ja raikastuneina pääsivät eroon talvi-pölyistään.


Näitä suojaruukkuja katselin kuistilla ja ajattelin, että ihania värejä, noita haluaisin sisustukseen. No, verhot jo tulivatkin :)


Pikkuhuoneen (eli työ/vieras-huoneen) ikkunaan laitoin vanhan keltaisen pitsiverhon, ihanan kesäistä tunnelmaa. (Kuvassa verho näyttää vaan vaaleammalta).


Roskalava ryhmästä hain itsekin jotain eilen ja tänän laitoin taas itse tavaraa tarjolle. Niistä omista "uusista" tavaroista ehkä kuvaa myöhemmin.
Tänään käytiin jakamassa lehtiä pyörillä ja löydettiin samalla yks ihana paikka, ja sieltä yks ihana tyhjä talo. En yleensä uskalla tyhjienkään talojen pihaan mennä, jos ne siis on asuttavassa kunnossa, mutta tämän pihaan oli pakko mennä katsomaan sitä lähempää ja kurkata kuistin ikkunasta sisälle. Niin rauhallinen paikka , iso villiintynyt puutarha. Talo oli mäellä, puutarha sivulla ja alhaalla ranta ja rantasauna :)Mutta nyt teille hyvää keskiviikon jatkoa <3
5 kommenttia:

 1. Hohtavan puhtaat ikkunat! <3 Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 2. Kukahan pesis meidän ikkkunat, ihan ilettää kun ne on niin talven jälkiä täynnä.
  Puhtaista ikkunoista on ilo katsella maisemia.

  VastaaPoista
 3. Kiva tunne ja näkeekin paremmin, kun sais ikkunat pestyä. Mie pesin verannan ikkunat pitkästä aikaa ja ihan outoja näkymiä sieltä katselin pihalle :)

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut ahkerana. Minä olen tänä vuona aivan tajuttoman myöhässä. Vasta ulkopinnat on pesty ja kohta nekin saa pestä uudelleen, kun keltaista siitepölyä on kaikki pinnat täynnä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)