Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 18. kesäkuuta 2015

Kukkaset ja kukkasetKukkaloistoa piristeeksi on tänään luvassa. Aloitetaan pihan reunalta. Tänne ei olla leikkurilla menty. Ihanhan tää näyttää perhosniityltä, vaikka silloin yhdestä blogista ylimääräinen voitto Perhosniitty-siemenpussi ei koskaan minulle asti saapunutkaan...onneksi luonto itse on kasvattanut sinne perhosniityn :)


Tiedän, että monet vihaavat lupiineja, mutta täällä päin niitä kasvaa kaikkialla, tien vierustoilla ym. Ja minusta ne on kauniita ja ihan kiva lisä,kun meidän pihassa ei hirveästi erilaisia kasvatettuja kukkia ole.
Tuo sireeni (vai pitäiskö sanoa syreeni, kun kerran netissä joku sanoi toiselle: se on syreeni, sireeni on se joka huutaa :D,Mutta äiti sanoi aina sireeni, niin siitä se on tullut kieleeni)on naapurin puolella, mutta ilahduttaa kukinnallaan meitäkin.
Juhannusruusu on ollut täynnä nuppuja.

Eilen oli ensimmäinen auennut :)


Eilen paistoi aurinkokin (nyt taas sataa). Toivottavasti ei huomenna ainakaan pahasti. Sain isännältä kaksi vapaa lippua Vivamon uuteen näytelmään Palava pensas ja tyttö lupasi lähteä seuraksi, niin olis kiva jos sääkin voisi armeliaasti suosia, please!!Tiistaina oli ensimmäinen virallinen näytäntö tuosta uudesta näytelmästä ja kaikki esiintyjät olivat saaneet ruusun. Mies toi omansa rakkaimmalleen :)


Tämä pieni kissankori mun piti antaa tytön kissalle, ja varmaan annankin, mutta kuinka ollakaan nyt Hipsu viihtyi siinä parina päivänä :)
Ihana masu <3Tuohon on niin ihana upottaa naamansa :)Mukavaa tätä päivää ja Juhannusta!

7 kommenttia:

 1. Mukavaa jussia Sesselle täältä Inarista jossa aurinko paistaa lämpimästi.

  VastaaPoista
 2. Vettä sataa ja tuulee, eikä auringosta tietoakaan. Mutta sisällä on lämmintä ja valoisaa. Juuso nukkuu parhaillaan samanlaisessa korissa tuossa olohuoneen pöydän alla ja kuorsaa äänekkäästi.
  Totta, tuollaiseen pehmoiseen kissanmasuun on ihana upottaa naamansa.
  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Kiittos, Iloista, aurinkoista Juhannusta sinne teille ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista Juhannuspäivää! Vaikka lupiini on pihakarkulainen, kukkii se kauniisti! Joko teillä juhannusruusukin kukkii! Voi miten ihana kisuliini ja tuo masu...pehmeä ja suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila: Täällä sataa vettä :( Onneksi oli eilen parempi sää :)

   Poista
 5. Kiitos kommenteista ystävät! Nyt on Juhannussauna lämpiämässä, eilen kun ei viitsitty enää kokon jälkeen lämmittää...ja mies on tehnyt itselleen vastan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)