Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kesä aamu

Kesä aamut on ihania <3 Tässä kuva keittiön ikkunasta tänä aamuna.
Norjan angervo kukkii ja omenapuussa on nuput.


Reissun jälkeen mulle on iskenyt hirveä siivousvimma, käsittäen myös tavaran vähentämisen. Roskalava-ryhmässä sain annettua pois kosketinsoittimeni, jossa ei kaksi kieltä enää toiminut. Se meni ilmeisesti lasten käyttöön/leikkiin. Ajattelin, jos joku olisi osannut korjata sen itselleen, mutta hyvä näinkin :)
Verhoja mulle on kertynyt ylen määrin. Laitoin lahjoitukseen neljät sivuverhot ja kolme kappaa, tänään on tulossa katsomaan niitä rouva poikansa kanssa, poika muuttaa omaan/uuteen asuntoon, niin verhot ovat tarpeen. Vielä mulle itsellenikin jää vaihtelun varaa silti reipaasti :) Kangaslaatikko on jo varattu myös...
Mun keskimmäinen tyttö muuttaa myös pian, niin hälle menee osa pahvilaatikoista ja muuttavalle tuttavalle toinen osa. Mutta jos muistatte, miten täysi ja sotkuinen meiän vintti on, niin tuntuu että yhtään ei sinne tulisi lisä tilaa...Olohuoneen pöydältä kuvattua tänä aamuna: isoäidin ruudut, joihin illalla virkkasin reunuksia, ompelutarvke-laatikko kun aamulla ompelin tytön pyyhkeeseen lenksun ja aamulukemiseni :) Vierestä löytyi vielä kahvimuki.


Kuistilla olisi taimia, joita pitäisi jossain välissä siirtää ulos, mutta ensin pitäisi tehdä lisää kasvimaata.
Ei ne hommat tule valmiiksi tässä koneella istuen, paitsi että lainakirjat pitää uusia tässä koneella samalla. Tavataan taas täällä blogistaniassa, kun ehditään :) Mukavaa viikkoa <3

4 kommenttia:

  1. Jopa olet ollut ihanan touhukas, virtaa on riittänyt! Voi miten tykkään tuollaisesta hyvän jakamisesta ja vallankin noista isoäidin neliöistä! Kasvimaalla olen ollut jo muutamia iltoja, uudet lihakset ovat ilmoittaneet läsnäolostaan! Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ollut kasvimaalla, sain tehtyä lisää kasvimaata ja istutettua osan taimista ja siemenistä :) Ihana kesä ja vapaa, kun antaa energiaa :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)