Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 4. kesäkuuta 2015

Hetken pienen elämässä...

...tahdon taas tallettaa tänne. Eilen oli lauluharkat ja kun sieltä tulin, niin pihatiellämme oli pöytä! Ja mieheni :)
Ystävä oli tuonut ylimääräisen pöydän ja hetken sitä mittailtuani, tulin siihen tulokseen, että se saattaisi sopia meidän keittiöön. Niinpä nostimme sen sisään, juuri ja juuri saimme sen keinoteltua sisälle ahtaista sokkeloisista eteis tiloista ja ovi-aukoista olkkarin puolelle yöksi. (Kun kello oli jo 9-10 välillä illalla).
Aamulla mies lähtikin harkkoihin ja mä rupesin taas rymsteeraamaan :)Meillähän oli keittiössä tosi pieni ruokapöytä, peruja äidin mökiltä.Katsotaan jos löydän tähän kuvan keittiöstä "ennen".Tai sitten en...
Aloitin puhdistamalla "uuden" pöydän Fairi-vedellä ja rätillä sekä Ihme-sienellä. Tyhjensin keittiöstä vanhan pöydän sekä ovensuu-lokerikon ja lakaisin ja pesin lattian. Kylläpäs hetken aikaa näytti jopa melkein tilavalta :)


Tässä keittiöstä kuvia uuden pöydän kanssa.


Vanha pöytä siirtyi taas vaihteeksi tietokone-pöydäksi ja ovensuu-lokerikko sen pöydän alle paperi-ja kirja lokerikoksi. Entinen talon vanha kirjoituspöytä siirtyi eteis-varastoon. Ja sieltä mäntyhylly kuistille.... Tuollainen lumipallo ilmiö...Nyt luontokuvia lopuksi. Makkaran paistoa jokirannassa toissapäivänä.Kesänaapurit ovat tulleet.
Lemmikit kukkivat......ja omenan kukat.Kuistin hyllyn päällä on linnunpesä :)

Kivaa kesän jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen pöytä. Mikäpä mukavampaa kuin huonekalujen vaihto ja uudelleen sisustus.
  Ompa teillä pelottavia naapureita, hui. Mie nimittäin pelkään hevosia ihan kamalasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ystävällisiä ne on ja lisäksi sähköaidan takana :) Naapurit meinaan.

   Poista
 2. Somasti istui uusi päytä tuoleineen keittiöönne, olipa mukava lahja! Rymsteeraaminen on mukavaa, monet tavarat ja huonekalut saavat uuden elämän. Onpa suloisia naapureita!

  Kevään kukkijat ovat niin herkän kauniita! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...melkein tuli nenään ihanan paistuneen makkaran tuoksu! Taidanpa paistella illalla kotonakin ja herkutella :D

   Poista
  2. Onneksi ei vielä ollut paljo hyttysiä!

   Poista
 3. No se olikin mielenkiintoinen kotiinpaluu kun oli noin hyvän näköinen pöytä odottamassa:) Mukavan näköiset kesänaapurit näkyy olevankin. Meillä joskus lähistön talosta kolme hevosta olivat karanneet ja tulivat yllättäen pihaamme. Makkaranpaisto on hauskaa (paitsi jos sattuu olemaan kova hyttyskesä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ei niitä vielä paljoan ole. Kun kaupungista tänne muutettiin niin tuntui, että täällä oli paljon hyttysiä (tietysti kaupunkiin verraten), mutta Pohjois-Karjalassa niitä vasta olikin, kun siellä lapsena lomailtiin :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)