Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

En ole koskaan....Lady of the mess´n blogista löysin kyselyn, joka on blogeissa kiertänyt, eli mitä et ole koskaan tehnyt...sellaista mikä monelle muulle voi olla mahdollista ja luonnollistakin. Ladyn blogissa oli linkkejä muutamiin muihinkin blogeihin jossa oli tehty tuo sama haaste. Löysin sieltä joitakin juttuja, jotka mulle on ihan tavanomaisia, vaikka joku ei ollut niitä koskaan tehnyt, esim. ruohonleikkuu, puusaunan lämmitys ja puu-uunien lämmitys muutenkin...ilmeisesti mä olen aina ollut vähän "maalainen", silloinkin kun kaupungissa asuin vuosikaudet. Mutta tietysti se on perua lapsuudestani maalla. Mutta nyt kyselyyn :)
Kuvassa kaunis vanha talo kaupungista.Mitä en ole koskaan tehnyt:

1. En ole koskaan ollut lentokoneessa.

2. En ole koskaan uinut avannossa.Olen kyllä käynyt kerran saunan jälkeen lammessa kastautumassa marraskuussa, se taitaa olla mun "ennätys" :D

3. En ole koskaan ajanut autoa.Varsinaisesti, muutaman kerran kokeillut pienen matkan isännän valvovien silmien alla pikkutiellä.

4. En ole koskaan hypännyt uimaan laituria korkeammalta.

5. En ole koskaan ottanut tatuointia.

6. En ole koskaan käynyt Pohjanmaalla, Ahvenanmaalla tai Lapissa.


Olisi kyllä mielenkiintoista käydä ainakin Ahvenanmaalla, mies taas on puhunut Pohjanmaan lakeuksilla käynnistä, kun hänellä on siitä lapsuusmuistoja...
7. En ole koskaan laulanut karaokea.Varmaan onni muille :)
8. En ole koskaan nukkunut asuntovaunussa.

9. En ole koskaan syönyt simpukoita.

10. En ole koskaan ollut yöllä töissä enkä varmaan muutenkaan koskaan valvonut koko yötä.
Kissat viettää terassikesää :)
Olisi kiva kuulla mitä te ette ole koskaan tehnyt :) Napatkaapas mukaan!Ps. Kuvituksena nyt kännykkäkuvia, kun en muutaman kuvan takia viitsi laittaa digikameran muistikorttia siirtolaitteeseen. Siitä se on huonompi kuin kännykkä, kun kuvien siirtäminen yksittäin tai vähäisesä määrin on hankalampaa.Aurinkoista sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Hei...2,5,7 ja 9 on samaa kuin mulla. enkä kyllä simpukoita syö, vaikka pakotettas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monia asioita on sitten saattanut tehdä kerran elämässään, eikä kaikkia muistakaan...tuli vaan mieleen esim. että kerran elämässä olen ammuskellut ilmakiväärillä :)

   Poista
 2. Kiva kun tartuit haasteeseen - näitä on kiva lukea - ja nytkin paljastui uusia puolia sinusta;)
  Ja aika monta juttua olisi voinut olla minunkin listallani ja osa taisi ollakin: tuo veteen hyppääminen, avantouinti, tatuointi ja karaoken laulaminen ovat minultakin tekemättä - ja ovat kyllä sillä listalla, mitkä jäävätkin tekemättä;)
  Kivaa uutta viikkoa sinulle, Sesse!

  VastaaPoista
 3. Moikka ja nyt olen kotona / mökillä joten tervetuloa kylään sillä elokuun alkupuolla käydään taas reisussa uudelleen.
  Heinäkuulla siis voitas nähdä, eiks vaan ?
  Mä en ole koskaan ottanut myöskään tatskaa, en uida osaa en ollut avannossa, en osaa sahata moottorisahalla, en opi lentämään vaikka kuin opettelen (lue kaatumalla),en ole syönyt rottaa tai käärmettä, voi onhan noita listata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään! Kunhan selviän noista isännän synttäreistä voisin lähteä vaikka stressilomalle :)

   Poista
 4. Mielenkiintoinen haaste:) Jaksaiskohan sitä itsekin miettiä, saa nähdä. En ole ollut lentokoneessa minäkään. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se mielenkiintoista miettiä mitä ei ole tehnyt ja mitä taas on :)

   Poista
 5. Hei, en ole asiantuntija, mutta olisikohan kukkasesi minttu? Googleta minttu, niin näkyy tarkemmin..
  -Marjo

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Täytyy katsoa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)