Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 25. toukokuuta 2015

TänäänTänään oli ihan hyvä päivä, silti mielenrauhani yrittää viedä turhat ajatukset... No,huomenna taas vaihteeksi töihin. Loppuviikosta ollaankin lähdössä pikku reissulle, jos ei muuta ihmeempiä.Elmo pääsee mukaan. Kuva ei lity asiaan :)

Eilen ja tänään on tullut istutettua kasveja. Kasvimaalle perunaa ja sipulia avomaalle ja etupihalle lasin alle tomaattia, kirsikkatomaattia, paprikaa, retiisiä ja lehtisalaattia. Sisällä ja kuistilla on kiinankaalin ja kesäkurpitsan taimia tulossa, sekä vielä lisää paprikan ja tomaatin taimia vähän.
Kukan taimia istutin myös kukkapenkkiin, en tiedä näiden nimeä, ostin kun sain kolme taimea kahdella eurolla :) Kuka tietää mitä ovat?


Kirppis taimetkin tuli istutettua eilen. Tänään katkoin kuivia oksia Norjan angervosta ja marjapensaista. Angervon oksista otin kimpun sisälle.
Kerroinko, että mun talvehtineista pelargoneista kuoli keväällä suurin osa, siksipä ostin kaksi kaunista kukkivaa kaupasta :)Ovat kuistilla vielä.


Puutarha-päiväkirjaakin sain vähän täytettyä. Pakko, että muistaa mitä mihinkin on istuttanut ja näkee miten entiset kasvit on kehittynyt. Puutarha-vihkona mulla on tällanen vihko "Omat konstit", en muista mistä on tullut alunperin.

Nyt lähen ulos ottamaan muutaman kuvan tänne. Mukavaa maanantaita, nähdään taas :)


14 kommenttia:

 1. Onpa kaunis tuo angervokimppu vihreine pulloineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuoksuu...huomasin tänään kun tulin työpäivän jälkeen kotiin :)

   Poista
 2. Ahkeranliisoilta näyttävät nimettömät kesäkukkasi :)

  VastaaPoista
 3. Norjanangervot ovat kyllä upeita - meilläkin piha on kuin olisi pumpulia sadellut. No, paljon muuta siellä ei sitten olekaan - olen vallan laiska puutarhanhoitaja ja saan kaikki kukkani tapettua. Farmilla on sitten sitäkin enemmän puuhattavaa;)
  Hyvää tiistaipäivää sinulle, Sesse <3

  VastaaPoista
 4. Alussa mainitsit turhista ajatuksista, jotka tulevat häiritsemään mielenrauhaa. On monenlaista neuvoa ja konstia, miten niitä voisi/pitäisi torjua ym.
  Ei se vaan ole niin helppoa! Kun se ei onnistu, niin minulle tulee syyllisyys, että en yritä tarpeeksi tai en usko tarpeeksi tai usko oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi ne meni ohi aika pian...kyllähän se sielunvihollinen kaikkea yrittää, että esim. masentuisi...

   Poista
 5. Ahkeraliisahan tuo kukka on, se on muutenkovin hallanarka, suojaa se jos on kylmiä öitä.
  Tuo siili on mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta! Ensimmäisenä yönä, kun oltiin luvattu kylmempää yötä, peitin taimet pahvilaatikolla. Varmuuden vuoksi. Siilin sain joskus tyttäreltä tuliaisiksi Tanskasta :)

   Poista
 6. Täällä ei mun norjanangervoissa ole vielä kunnon lehtiäkään, taisivat kärsiä talvesta.
  puutarhapäiväkirja on kyllä hyvä olla, jotta muistaa mitä kylvää tai istuttaa. Hyvää toukokuun loppupuolta!

  VastaaPoista
 7. Olet taas ahertanut.
  Kauniita kukkia.
  Mukavaa viikonloppureissua teille. ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosin ehdimme kotiin jo viikonlopuksi :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)