Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

....Oon kotona taas täällä villissä maas, missä hirvet ja kauriitkin käy...


Näin laulun sanoin. Yks päivä muuten joku peura/kauris meinasi juosta tielle, mutta teki äkkikäännöksen, kun automme tuli. Minä olin sen jo nähnytkin juoksevan harvasta metsästä ja pyytänyt miestä hiljentämään.Villieläimiä näkyi myös tyttären luona :) Kuva vaan on tosi huono, kun kännykällä ei oikeen saa kauempaa kuvaa, ja sit kun rajaa sen lähemmäs, tulee epäselvä. Tuosta tulikin mieleeni, että jos joku humalassa onko hän epäselvä :)?

Tänä aamuna siis päättyi lastenlasten hoito keikka ja mies haki minut kotiin. Kiva sääkin sattui kotiintulon kunniaksi ja on tullut vähän pihalla pyörittyä. Kasvi"huoneen"/lavan tarpeita kannettua varastosta valmiiksi, päivänvarjo viritettyä (sille saatiin jalka ilmaispalstalta, ei tarvtse enää sitä joulukuusen jalkaan pistää :D) Kesävaatteita kannettua vintistä ja riippumattokin odottelee viritystä. Kesätunnelmaa :)Ensimmäinen tulppanikin oli auennut sillä aikaa.


Tyttäreltä sain tuliaisiksi reissusta ihanan pöllö kosmetiikka-pussin....

...sekä kauniin ison huivin, joka käy kesällä vaikka jakun asemasta topin päälle :)

Tässä kuviota lähempää.

Hauska tapaus sattui...tai no hauska ja hauska, miten sen nyt ottaa...olin unohtanut sunnuntaina pyykit koneeseen, kun läksin pestiin ....no eihän ne mikskään ollut mennyt, eivät edes haisseet tunkkaiselle...ravistelin ne ja laitoin ulos aurinkoon ja tuuleen kuvumaan.
Viimeksi en muistanutkaan laittaa kuvaa viime viikonlopulta, kun virittelin uuden hyllyn seinälle. Tää on meidän vaaleasta nurkkauksesta, sellainenkin löytyy, vaikka meillä värejä onkin.


Nuo kannattimet olen joskus jostain ostanut ja hylly on toisen hyllykön hylly. Saa vähän tavaroia katon rajaan, nyt sinne pääsivät tuikkujutskat ja kissa.
Tuon kauniin simpukka-lampun laitoin samalla seinälle, se saatiin ystäviltä. Tykkään siitä!
Mummo-kuvat ja kortit on päässeet vitriinin ikkunoita peittämään työhuoneessa.


Tänä iltana on vielä lauluharkat ja kaksi muutakin seuraavaa iltaa on menoa.Ja kyläilemäänkin pitäisi lähteä joko tänä- tai seuraavana viikonloppuna. Ihan yökylään, Elmo pääsisi mukaan. Mutta nyt siis nautitaan aurinkoisista päivistä hetken kotosalla:)

4 kommenttia:

 1. Onpa sinulla menoa ja meninkiä! Kivat tuliaiset varmaan pääsevät käyttöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuliaiset pääsevät käyttöön tietysti, ei ehkä nyt, mutta myöhemmin :) Minä viihtyisin kyllä kotosallakin enemmän,mutta meillä mies on se joka haluaa aina mennä joka paikkaan, ja seurakunta jutuissa on jotakin mihin on sitoutunut, niin ne on tietysti hoidettava . Onneksi ei vielä tänä viikonloppuna lähdetä sinne yökylään :)

   Poista
 2. Noita otuksia pyörii meidänkin pihassa. Yksi poikanenkin on tässä näkynyt.Ihan söpöjähän ne on, mutta en tykkää kun napostelevat senkin mitä ei saisi. Noi pöllökuosit on sellaisia joista tykkään. Tuo sinun iso huivisi onkin varmaan kesällä kätevä. Olen itse kuumina kesäöinä jopa käyttänyt peiton korvikkeena isoa huivia. Onneksi eivät pyykit olleet ehtineet mennä koneessa miksikään. Minäkin aina joskus olen havahtunut aamulla siihen, että pyykit jäi koneeseen. Näin käy mulla helposti, jos laitan illalla vähän tavallista myöhempään koneen pyörimään.

  VastaaPoista
 3. Meillä eivät puput uskalla pihaan, kun on noita omia eläimiä, mutta kyllä niitä on täälläkin lähistöllä näkynyt.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)