Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 2. toukokuuta 2015

Linnunradalla ja muuta hauskaaVappuaattona tehtiin miehen ja koiran kanssa vähän pitempi kävelylenkki, ihan uusissa maisemissa. Vain muutaman kilometrin päässä meiltä, vaan ei oltu koskaan siellä liikuttu. On se hyvä tutustua kotiseutuun, täälläon vielä niin paljon teitä, joita ei olla koskaan kävelty. Ajelimme siis autolla lähemmäksi ja lähdimme kävelemään vierasta tietä, tarkoituksena katsoa mihin se vie...

Huomasimme tulleemme Linnunradalle, sepä yllätys :D

Matkalla näimme tien vieressä tällaisia kukkia. Tietääkö joku mitä ovat nimeltään?

Pienissä puissa ja pensaissa oli jo pienet lehdet. Ja muutenkin oli kiva aurinkoinen sää.
Matkalla näimme paljon hiljaisia vanhoja taloja, punaisia tupia, en tiedä asuuko niissä ketään vai ovatko mökkikäytössä. Eräskin punainen tupa oli jyrkän kallioseinämän vieressä, erilainen maisema.Vappupäivänä olimme ensin siellä yhteiskristillisessä vapputapahtumassa kaupungissa.Siellä meni useampi tunti. Se oli siis ulkona puistossa, onneksi oli kuitenkin aika kiva sää.Tyttönikin tuli käymään siellä ja lähti sitten meille kyydissämme. Toisella autolla tulivat käymään kaksi muuta tyttöäni ja nuoremmat lapsenlapset.
Tyttö keräsi ulkoa kimpun valkovuokkoja :)

Illalla menimme vielä seurakuntaan.
Tänään on ollutkin shoppailu-päivä. Ensin halpis-kaupasta pari juttua tarjouksesta.Tällaiset kynttilälyhdyt, 0,78 e kpl. Kaksi kappaletta ostin ajatuksena laittaa ne ulos tai paviljongiin.

Sekä tällainen lehtiteline, jonka voi laittaa seinälle.Hinta nyt 2,70 e. Siellä olisi ollut kauniita istuintyynyjä, mutta ne olivat 2 e/kpl, niin en vielä ainakaan raaskinut niitä ostaa.

Ruokakaupassa kävimme myös ja myöhemmin vielä Kasvihuone-ilmiössä, josta oli "pakko" ostaa kirja Iloa langoista ja tilkuista sekä pari suloista mummo-kuvaa :)Tänään onkin sateinen päivä, eikä ole tullut ulkona oltua, kuin autossa. Mukavaa päivää teillekin!

13 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia kirppariostoksia näkyy sinulla olevan. Minäkin kävin kirppiksellä, mutta en nyt ostanut muuta kuin tyttärelle neuletakin. Sateinen on päivä ollut täälläkin, joten ei niin innosta ulos lähteä, vaikka se varmasti virkistäisi. Sisällä tulee jotenkin nuutunut olo.

  VastaaPoista
 2. Tällä kertaa olivat kerrankin uusia ostokseni, siis uuden tavaran kaupasta nuo lyhdyt ja lehtiteline, mutta eikös ollutkin halpoja tarjouksia. Myös kasvihuone-ilmiön kirja oli uusi,mutta nuo mummokuvat olivat ilmeisesti käytettyjä :) Tarkensin vain, kun kirjoitit kirppari-ostoksia :)

  VastaaPoista
 3. No niin, minähän sekoilin ostopaikan kanssa kun itse kävin kirppiksellä. Olivat hyvin edullisia nuo hinnat:)

  VastaaPoista
 4. Olipa varmasti kiva päästä käymään linnunradalla! Halpislöydöt on aina ilostuttavia, jos niille on tarvettakin vielä.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Samoin sinulle Helmi Nainen :)

  VastaaPoista
 6. Upeat lyhdyt, nihinhän voi laittaa vaikka kukkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, katsotaan nyt mitä ne sisäänsä saa :)

   Poista
 7. Kivoja sekä edullisia ostoksia..mummokortit on ihan parhaita! Lepposaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja joo :) Nuo mummokuvat olivat "mummokalenterin kuvia", ajattelin ensin etten viitsi leikatuista kalenterikuvista maksaa, mutta kun ne oli niin söpöjä :)

   Poista
 8. Olen tainnut lukea hyvin koulussa luonnontietoa kun tunnistin tämänkin kukan =) Sehän on Kevätlinnunsilmä. Ihmeesti vielä tulee linnutkin mieleen kun niitä kuuntelee.
  Hyviä löytöjä halpiskaupasta. Onneksi meillä ei ole semmoista lähimaillakaan, tulisin varmaan ihan hulluksi semmoisessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se on aikas lähellä, itse ottaisin mieluummin kirppiksen lähelle :) Mutta kyllä tuoltakin joskus tekee hyviä löytöjä....meikäläisen rahavaroillakin :) Sitäpaitsi siinä on kuppila,jossa on kahvi vain 0,50 e!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)