Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kotiloma loppuu

Jaahas, niin ne on mennyt taas nämä päivät ja tänään suunnistetaan reilun parin tunnin päästä taas kaupunkiin lastenvahti hommiin. Tänään onkin vasta ensimmäinen kunnon aurinkoinen päivä. Tuunasimme paviljonkia :) Eli kävimme ostamassa pressun, jonka viritimme paviljongin katoksi ja seinille laitoin ne entiset hyönteisverkot, vaikka ne vähän olikin saaneet siipeensä siinä myrsky tuulessa. Naapureiden, jotka olivat päiväkävelyllä sukulaisensa kanssa, joimme kahvit siellä paviljongissa.
Sen pressun osto reissulla raaskin nyt kuitenkin ostaa niitä istuintyynyjä. Siellä oli kyllä niitä pinkki-sävyisiäkin, joita aiemminkin katselin, mutta päädyin kuitenkin näihin turkoosi-keltaisiin. Pirteitä!Ostin myös kivan keittiö kyltin, -60 %.


Kasvimaata tuli kitkettyä ja siemeniä istutettua vielä lisää sisälle.

Yhtenä päivänä yritin jatkaa parittomien hanskojen hyväksi käyttöä (kts. edellinen postaus). Tästä ei kuitenkaan tullut niin hyvä... Eli punaisesta hanskasta tuli nuken neule-mekko, mutta siitä tuli niin pieni, ettei mahtunut kuin rimpula-pupulle. Aika muhkea kaulus :D Ja huomatkaa kuinka peukalon kohdasta tuli tasku, jonka reunaa somistin helmin :)


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin....Iloista sunnuntain jatkoa!11 kommenttia:

 1. Kahvi maistuu ulkona paremmalta.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo paviljongi ja hyvä tuulen ja sateen suoja. Minä olen myös istutellut siemeniä laitoin peltipurkkeihin laventelia ne on niitä säilyketölkkejä jossa on ananasta tms..tein vaan naulalla pohjaan muutaman reijän et vesi ei jää lillumaan pohjalle enkä ees tuunannu niitä purkkeja ollenkaan...yhdessä purkissa on krassia..ostin myös salaatin siemeniä ja ne täytyisi istuttaa ulos saa omasta maasta/lootasta napsia tuoretta salaattia leivän päälle...kivaa puuhaa nyt pitäisi etsiä varastosta kukkaruukkuja isompia kun olisi kaikenmaailman ideoita..mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo ihanat noi istuinpäälliset super kauniit :)

   Poista
  2. Mukavaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 3. Katto-ongelmahan ratkesi kätevästi. Se on kyllä tosi, että ulkona kahvi on ihan eri makuista kuin sisällä, parempaa siis. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun paviljonki saatiin käyttökuntoon. Hauska tuo pupu uusinen mekkoineen:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun paviljonki saatiin käyttökuntoon. Hauska tuo pupu uusinen mekkoineen:)

  VastaaPoista
 6. ♥kivaa, kun paviljongista voi nyt nauttia!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)