Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 4. toukokuuta 2015

Kiva päivä!Tänään isäntä ehdotti aamulla, että mentäisiinkö käymään Salossa. Kun ei työ-viestejäkään tullut kuin yksi, niin jätin sen toisille ja läksimme ajelemaan ihanassa aurinkoisessa aamussa. Joskus 9n maissa. Silloin oli vasta 2 astetta lämmintä ja laitoin lyhythihaisen paitani päälle vielä toppiksen. Tosin ohuehkon, mutta pitkän. Ja oli ihan sopivan lämmin. Menen asian edelle ja kerron, että takaisin tullessa se piti kyllä jo autossa riisua, kun oli lämpöä jo 12 astetta :)Saloon tultuamme jätimme auton parkkiin ja läksimme kävellen eteenpäin. Kuinka ollakaan törmäsimme kohta tuttuun pastoriin ja mies kysyi häneltä, missä täällä on kahvila lähellä...tuttava sanoi että menkää Aarresaarelle (joka on kirppis & kahvila), sinnehän mielelläni suunnistin :D
Juotiin munkkikahvit ja sitten pääsinkin kiertelemään kirppistä. Mieskin kierteli tällä kertaa ja ostikin uuden hinausköyden, kun entinen oli mennyt aiemmin rikki.
Itse ostin puisen pakin 0,50 e, pinkin sydänkranssin 0,50 e, haamun näköiset suola- ja pippurisirottimet (sellaiset halaavat tyypit, varmaan tiedätte) tytölle 2 e ja tällaisen ihanan tuulikellon, joka toistaiseksi päätyi kuistille.Samalla se sopii kuistilla ennestään olevaan papukaijaan. Luultavasti laitan tuulikellon kyllä kesällä ulos kilkattamaan.
Rasmuskin nautti kuistin lämmöstä.

Tapasimme myös tutun pariskunnan kaupungilla ja kävimme toisillakin kahveilla, toisessa kahvilassa. Menimme myös käymään Pelastusarmeijassa sekä kristillisessä kirjakaupassa. Pitseriassa kävimme syömässä. Valtava pitsa oli mulla, onneksi sain loput folioon ja mukaan, äsken söin sen iltapalaksi.
Oli niin hieno sää ja paljon ihmisiä liikkeellä, mies sanoikin, että ihan kuin ulkomailla oltaisiin :) On hyvä olla vähään tyytyväinen!
Illalla rupesin ompelemaan tai tuunaamaan... lapsenlapsen rikkinäisistä farkuista otin vetoketjulliset taskut talteen ja vähän koristelin niitä ja laitoin nyörin, niin niistä tuli kaulapussit, joissa voi pitää kännykkää, rahaa tai ehkä dgikameraakin. Kesällä se onkin hyvä, ettei tarvii aina ottaa laukkua mukaan joka reissulle.

Huomenna sitten taas töihin. Onneksi pääsen sopivaan aikaan bussilla naapurikylään, josta mies hakee minut. Että ei mene kovin myöhään.
Tytön pyykit ja omat lainakirjat pitää pistää kasaan, että mies saa viedä ne kaupunkiin, kun jättää aamulla minut kyydistä jo ennen keskustaa.
Toivottavasti olisi huomennakin hyvä sää!9 kommenttia:

 1. Nuo pussukat on muuten oikein tarpeelliset..kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun on valmiina vetoketjut noissa taskuissa, kiva idea.

  VastaaPoista
 3. Noista pussukoista tulikin kivat. Farkuntaskuista ne saakin aika kätevästi. Nuo sininen ja keltainen eri yksityiskohdissa teidän kuistilla on kivan kesäinen ja raikas.

  VastaaPoista
 4. Sepä oli kiva reissu. Pieni poikkeama arjesta antaa voimaa. Kivoja ostoksia myös kissankin katsella : )

  VastaaPoista
 5. Sepä oli kiva reissu. Pieni poikkeama arjesta antaa voimaa. Kivoja ostoksia myös kissankin katsella : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)