Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 15. toukokuuta 2015

Kevät on kaunis...

...vaikka sataisikin. Ja sitä on tänäänkin tehnyt. Koko aamupäivän vuorotellen satoi ja sitten paistoi hetken aurinko ja kun katsoi uudelleen ulos niin taas satoi. Nyt iltapäivästä on ollut vähän jo parempi sää, kävin Elmon kanssa pienellä lenkillä. Tämä kuva matkan varrelta. Käenkin kuulin kukkuvan ensimmäistä kertaa tänä keväänä.

Pihalle tultuani mies otti Elmon mukaan ja lähti vuorostaan sen kanssa kävelylle, minä jäin katselemaan, ei kastelemaan (sitä ei tarvitse tehdä) piha kukkia.
Narsisseja eri koossa:Helmililjoja nää kai on:


Ja perjantaina ostettu orvokkiamppeli tarjouksesta.Tänään kaivoin kaapista esille tytön entisiä parittomia sormikkaita, hänellä kun oli ihmeellinen taito hukata sormikkaista pari :)


Tuosta vasemman puoleisesta harmaasta tein kissan :)

Perjantai-terveisin Sesse <34 kommenttia:

 1. Oi, miten teilläkin jo vihertää..kaunista! Ja todella veikeä idea tehdä parittomista hanskoista uutta - kissa on mainio!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on, varsinkin kun aurinko paistaa! Samanlaista sadetta oli täälläkin, nyt illemmalla on pouta.
  Kiva idea, kissa hanskasta, miten ihmeessä :D

  VastaaPoista
 3. Tuosta harmaasta hanskasta tuli jo itestään kissa mieleen :) Sitten vaan sormet pois ja niistä tuli etu ja takatassut, yksi sormi leikattiin halki ja ommeltiin yhteen, siitä tuli häntä. Harmaalla villalangalla (joka sulautuu sopivasti hanskaan) kursin vähän kissan muotoja ja ompelin lisäosat kiinni :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)