Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. toukokuuta 2015

Kesämetsässä ja muuta jutusteluaMuutamassa päivässä,kun olin poissa metsästä, se oli muuttunut jo jotenkin kesäiseksi.
Valkovuokko-matto peitti maata.
Joen rannalla on rentukat puhjenneet kukkaan.
Muuten tässä on päivät mennä hujahtaneet ensin työn ja sitten muiden aktiviteettien parissa. Kaksi päivää olin töissä, keskiviikkona jäin suoraan töistä kaupunkiin ja illalla (tai yöllä :) olimme kotona puoli 12! Ja ihan hengellisissä piireissä olimme, emme missään "joron jäljillä".
Torstaina taas kylätalo-ilta, onneksi oli vapaata, kun niin myöhään oli päässyt nukkumaankin edellisenä iltana ja lisäksi piti leipoa kylätalolle.
Leivoin banaanikakun, se on varmaan ainoa kakku, mikä mulla on joka kerran onnistunut! Perjantaina olin isovanhempien päivässä (noin tunnin) nuorimman lapsenlapsen päiväkodilla ja illalla oli pyhäkouluvuoro. Oli kiva kun sain tytöntytön mukaan sinne! Tytöntyttöä muuten nauratti tuo sana : "tytöntyttö", se kuulosti hänestä varmaan hassulta :) Hänellä on tänään 4-vuotis synttärit ja ovat pitäneet kavereille synttärikutsut.Minä jo viime viikonloppuna annoin hälle synttärilahjaksi sen viime kesänä pihakirpikseltä ostamani Lundbyn nukkekodin (jota ite sisustin tässä välillä:D)


Huomennahan lapset tulevat ilmeisesti äitienpäivä-vierailulle kaikki, jos hyvin käy. Vanhin poikakin soitti, että tulee tänä iltana bussilla.
Leivoin huomiseksi suklaa-muffinsseja.
Kirjojakin tuli postissa pari kappaletta. Tilaamani villivihanneksista kertova Hulluna hortaan.

Sekä Villiviiniltä "ylimääräinen" arvontapalkinto, hänen kirjoittamansa kirja. Kiitos vielä kerran Villiviini <3
Toisenkin ylimääräisen arvontavoiton sain, tosin se ei vielä ole tullut. Röttelön remontti-blogista Elmeri (joka nimestään huolimatta on nainen) lupasi laittaa kaikille jotka olivat osallistuneet arvontaan Perhosniitty-siemensekoitus pussin :) Aion pyhittää ison ruohokenttämme taaimmaisen osan perhosille. Samalla leikattava alue vähenee, hyötyvät molemmat osapuolet!

Äsken Elmo haukkui jossain pihalla ja menin ovelle katsomaan, Elmoa ei näkynyt, mutta sen sijaan valtavan iso sammakko hitaasti paarusti pihan poikki. Ajattelin, oliko Elmo tehnyt sille jotain, kun se kulki niin hitaasti....otin sen käteeni, mutta en ainakaan huomannut mitään vammaa, nostin sen hiekalta ruohikon suojaan.
Hyvää huomista äitienpäivää kaikille äideille <3 Tämän päivän lehdessä oli tällainen hauska kuva, jonka laitoin jääkaapin oveen.
Hipsu-kirjahyllyn vartija lähettää myös onnittelut, vaikka onkin aika tuiman näköinen :)

9 kommenttia:

 1. Noissa on sitten huomiseksi lukemista! Luet vaan ja annat muiden passata sua :) Onnea vaan voitoista ja hienoa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Hortailu-kirjaa luin jo jonkunverran samana päivänä kun se tuli, toista en ole vielä aloittanut. Aikamoista vilskettä oli tänään,kun olivat kaikki viisi lastani ja kolme lastenlasta. Ihanaa kyllä, oli koko sukuni koolla :)

   Poista
 2. Hyvää äitienpäivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. voisitko antaa banaanikakkusi ohjeen mullekkin s-postiini ja sun piti jotakin kukan alkuakin mulle antaa mikä kasvaa korkeana keltaisen ?

  VastaaPoista
 4. Voin laittaa ohjeen :) Oliko se "kukka" maa-artisokka? Siitä taisi olla joskus puhetta...se on korkea keltainen kukkivana. Multa saat kyllä mukuloita, kun vaan nähdään ja muistetaan :)

  VastaaPoista
 5. Joo taisi olla, minä kun noita muista mitä oli mutta keltaista korkeaa. Kiva jos saan kiitti

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)