Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Harmaata säätä, pilviä, vesilätäkköjä...Sitä on sää ollut nämä kaksi päivää kun olen täällä tyttärellä ollut, on oikein satanutkin välillä, tällä hetkellä ei. Eikä onneksi satanut aamullakaan, kun rattailla vein tytöntytön päiväkotiin ja pojat lähtivät kouluun, isompi pyörällä,pienempi kävellen. Minä täällä vähän siivoilin...imurointia ja sen sellaista. Toinen mummo tuleekin tänne jo alkuillasta tänään, eli pääsenkin jo tänään omaan sänkyyn nukkumaan :) Ja sunnuntai-iltana taas tulen takaisin.
Tuosta nukkumisesta puheen ollen, tosi hyvin olen täälläkin nukkunut ja myös pikkuneiti, jonka kanssa olen huoneen jakanut :) Pojatkin on kiltisti menneet nukkumaan. (Tällainen kiva viidakko-seinä papukaijoineen on makuuhuoneemme seinällä :)


Eilen illalla pojilla oli koululla kevät-myyjäiset ja kävivät siellä voittamassa arvonnassa kaikenlaista. Oli niin sateista silloin, etten viitsinyt pikku-neidin kanssa lähteä sinne. Päivällä kun olin yksin, niin mies haki mut seurakunnan ruokailuun ja kävimme myös kirppiksellä ja kierrätys-keskuksessa. Kierrätyksestä löysin kivoja eläin-aiheisia juttuja puutarhaan, ruukkuja ja tuikkujuttuja joita laitan koristeeksi sinne. Löysin myös lisää pieniä keraamisia nalleja, joita olen vähän niinkuin kerännyt.Sinne menikin vajaa neljä euroa rahaa, kirppikselle ei mennyt kuin 45 senttiä :). Sieltä ostin kalansuomustimen ja tukkasoljen. (Tuo suomustusrauta oli puoleen hintaan).

Voi kun tulis parempi sää, kun alkaa vapaapäivät, vois kotipihassa ja puutarhassa taas touhuta! Sitä odotellessa <3
Kun en voi ilman lupaa täältä ottaa sen enempää kuvia, niin kuvasin vain nämä kivat tapetit, tuon entisen poikienhuoneen tapetin papukaijoineen ja tämän kauniin kukka tapetin toisesta huoneesta.

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihania tapetteja heillä onnellisilla jotka voivat matkata kauas, mä olen vaan täällä Yyterissä lomalla ja on tää vaihtelua kotielämään, mua ei sade haittaa koskaan lomallani.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa sinulle sinne ja tyttärelle miehineen (vain yksi mies :) sinne etelän lämpöön!

  VastaaPoista
 3. Kiva värikäs viidakkoseinä! Väriä kaipaakin nyt, kun sataa ja on aika harmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo papukaija-seinä oli niin kivan näköinen silloin kun näin sen ekan keran :)

   Poista
 4. Onpas kivan persoonallista tapettia, varsinkin tuo papukaija.. aikasta hauska.. oi, kivaa, että joku edes on tehnyt kivoja sekä edullisia löytöjä, mua ei ole eden kiinnostanut käydä kirpulla pitkään aikaan. Tarttee korjata asia. Oikein mukavaa pyhää sinulle Sesse!

  VastaaPoista
 5. Niitä aurinkoisia päiviä sitä tosiaan täälläkin odotellaan. Ja kesän lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin auinkoisempaa, mutta tuulista edelleen. Meillä tuuli oli tehnyt tuhojaan :( Siitä enemmän tulevassa postauksessa.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)