Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 30. huhtikuuta 2015

Yhteys ongelmia...





...on taas tänään ollut tietskan kanssa. Ei nyt kauhean paljoa, mutta häiritsevästi. Johtuneeko säästä vai mistä? Danskebankkiin ei päässyt ollenkaan, kun piti katsoa olisko sinne tullut hiukkasen rahaa. Ja eilen piti siirtää toiselta tililtä rahaa öljylaskua varten, niin ei silloinkaan päässyt nettipankkiin. Onkohan Danskebankin yhteyksissä jotain yleistä häikkää...Kertokaa jos tiedätte.




Eilen illalla oltiin lauluharkoissa naisten kesken, oli ihan mukavaa. Mä nyt en ole mikään musiikin ihmelapsi, mutta tykkään laulamisesta ja kun mukaan pyydettiin, niin mikä ettei. Tuttuja lauluja, niin siinähän sitä harjaantuu.Silloin kun mentiin sinne alkoi sataa ensin räntää, sitten lunta ja pikkuisen sitä oli maassa kun kotiin tulin. Onneksi se oli jo aamulla sulanut.Samalla reissulla sain ystävältä kengät, ihan sopivat ja hyvät jalassa:)










Kävin tässä välillä katsomassa postin. Olen tilannut villivihanneksista kertovan kirjan Hulluna hortaan. Ei tainnut ehtiä tälle viikolle, vaikka sitä odotin loppuviikosta :( Yhtenä päivänä tein itselleni iltapalaksi voikukan-lehti salaattia. Silppusin huuhdotut nuoret voikukan lehdet ja lisäsin joukkoon pieniä tomaatti lohkoja,pienen mini-suolakurkun paloina ja aurinkokuivattua tomaattia öljyssä makua antamaan.Hyvää oli.
Samalla kerralla keräsin myös pieniä nokkosia ja ryöppäsin ne sekä silppusin ja laitoin pakkaseen. Kun en heti tarvinnut.







Muut kuvat tässä postauksessa ovat myös aiemmilta päiviltä, kukkakuvia. Täpläimikkä on ruvennut kukkimaan, tosin kovin matalana.








Myös pikkuiset tete-narsissit ovat puhjenneet kukkaat, isommat on vielä nuppuasteella.







Ja kävelylenkin varrelta luonnon kukka loistoa, risut vaan joukossa häiritsee :)




Jaahas, tänään on vappu-aatto.Ohjelmassa ei mitään kummempaa, paitsi että saatiin tässä kerran paketti munkkirasvaa, niin ajattelin tehdä vapun kunniaksi pikamunkkeja, joiden ohje on siinä paketissa. Simaa ei tullut tehtyä, jos kaupasta löytyy alkoholitonta simaa, niin sitä vois pullon ostaa.
Huomenna onkin sitten yhteiskristillinen vappu-tapahtuma, sinne luultavasti menemme, jos sää ei ole kovin kamala.





Hyvää vappu-aattoa <3





13 kommenttia:

  1. Onpas siellä jo vihreetä pihalla. Ei meillä vielä ole voikukkia eikä nokkosia, vaikkaa ootan niitäkin.
    En tiedä nettiongelmista, mutta meillä ei näy tv:stä jotkut kanavat (jim ym) kun on huonot ilmat, niinkuin eilen lumisade. Pitäs hankkia uus antenni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulinkin jo tyttäreltäni, että Danskebankilla on ollutkin yleisiä ongelmia...Ei meidänkään pihassa vielä voikukat kuki, vaikka lehtiä onkin ja olen kyllä muualla nähnyt jo voikukankin :) Kyllä täällä pihanurmikko on jo aikas vihreä.

      Poista
  2. Kiitos, samoin iloista Vappua teille !

    VastaaPoista
  3. Itselläni on vappuaatto sujunut mukavan rennoissa merkeissä: elokuvia miehen kanssa katsellen, herkkuja syöden ja eläinten kanssa ulkoillen. Meille päin sattui niin ihana ilmakin, että kanitkin pääsivät pihalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samalla lailla mentiin vappu-aatto täälläkin: Katottiin dvd:tä, käytiin miehen ja koiran kanssa tekemässä vähän pitempi lenkki, jonka päätteeksi ostettiin jätskit ja kotiin tultua tehtiin vähän pihahommia.

      Poista
  4. Syy tietokoneongelmiin taitaa lötyä tuosta edellisestä kuvasta. Kissa on tehnyt jotain : D
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  5. Syy tietokoneongelmiin taitaa lötyä tuosta edellisestä kuvasta. Kissa on tehnyt jotain : D
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syy nettipankki-ongelmiin olikin ihan yleinen. :)

      Poista
  6. Ihania vappukuvia! Mukavaa vapunpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava päivä ollut tänäänkin :) Kiitos samoin!

      Poista
  7. Meillä taas oli päinvastoin, eli simaa tuli tehtyä, mutta munkit jäi tekemättä koska se öljy jäi ostamatta. No, eipä tuota kukaan tuntunut kovin silti harmittelevan:)

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)