Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Siunausta ja iloa pääsiäiseen!Sitä teille toivon <3 Silmäniloa ja värejä virkistämään pilvistä päivää!
Hui kun liina näyttää ryppyiseltä...se on vaan tuollaista kernin tapaista (tai muovin) niin eisitä varmaan voi silittää...

Rairuohokin juuri ja juuri kerkisi kasvaa jotenkin. Täällä yksinäni olen, niin pöydänkin koristelin runsaasti, kun aina siihen yksi ihminen mahtuu syömään :)
Mies on siis pääsiäisnäytelmissä esiintymässä, ne on vielä huomennakin,joten tervemenoa Vivamon Raamattukylään! Jos lähistöllä olette :) Ja miksei kauempaakin..Kohta laitan kanan siipiä ja lohipalan uuniin, ihan itseäni varten, jos ei joku satu tulemaan seuraksi :) Mistäs sitä koskaan tietää pääsiäisyllätyksistä...
Proosallisesti puhuen laitan ne molemmat uuniin siksi, että molemmissa on viimeinen käyttöpäivä ja samalla lämmöllä ne paistuvat molemmat.

Jeesus kuoli ristillä, mutta Hän nousi ylös, eikä jäänyt hautaan ja uskomalla Häneen mekin saamme iankaikkisen elämän. Se on pääsiäisen sanoma.Hyvää Pääsiäistä kaikille!
18 kommenttia:

 1. Pirteästi koristeltu. Kiitos, sinulleki Hyvvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Pirteästi koristeltu. Kiitos, sinulleki Hyvvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Pääsiäinen on ilon juhla, hyvää Pääsiäistä Sinullekin! Kauniisti ole koristellut ja jos liina on vähän ryppyinen niin ei se haittaa, pöydällä siliää. Minäkin täällä puuhastelen yksin...isäntä lähti merelle kalaan enonsa kanssa...ja viisaita juttelemaan - ja ajattelmaan maailman asioita, illalla palaavat, toivottavasti Pietarin kalansaaliin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän tää on jo iltaan ehtinyt päivä, Elmon kanssa kävin metsässä,muuten sisähommia ja laiskottelua :)

   Poista
 4. Iloista pääsiäistä! Hyvässä rairuoho- ja pääsiäiskoristeseurassa on mukava syödä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on...tulee ikään kuin ravintoa silmienkin kautta :D

   Poista
 5. Kiitos, sain piristystä silmäniloista ja väreistä!
  Lähikaupungin lut. seurakunnassa on esitetty pääsiäisen tapahtumia. hieman vaelluksen tapaan mutta tarkemmin. Palasimme sieltä juuri. Olin vaikuttunut, miten tavalliset ihmiset muuttuivat Raamatun henkilöiksi. Tapahtumia oli kolmessa rakennuksessa, jossakin niistä kahdessa tilassa ja ulkona. Oli kuin olisi käynyt Jerusalemissa.
  Vivamossa on varmasti tarkemmin ja perusteellisemmin!
  Kiitos viimeisen kuvan pääsiäisen valtavasta ilosanomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti! Mukava, että sinäkin pääsit pääsiäisen tapahtumiin näytelmän kautta... Minä olen Vivamossa nähnyt pääsiäisnäytelmän muutamaan kertaan.

   Poista
 6. Kiitos ihanista kuvista, kauniit esineet ja värit!
  Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Siunattua pääsiäisaikaa teille sinne myös! Olisi joskus kiva nähdä näyteltynä pääsiäisen tapahtumat. Otin tänään luettavaksi romaanin (Tosi valo/Bodie ja Brock Thoene), siinä sattuikin olemaan pääisiäistapahtumia heti alussa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohjan Vivamossa on paljon Raamattu-aiheisia näytelmiä,jouluna,pääsiäisenä ja kesällä. Ensi kesänäkin on Marian miekka (Marian elämästä), Kalastajat(Jeesuksestä ja opetuslapsista) ja uusi näytelmä Palava pensas, joka kertoo Mooseksesta.

   Poista
 8. Täällä sitä saa aina väriterapiaa, kiitos : ) Hyvää pääsiäistä sinulle ja hyvää, levollista mieltä!

  VastaaPoista
 9. Täällä sitä saa aina väriterapiaa, kiitos : ) Hyvää pääsiäistä sinulle ja hyvää, levollista mieltä!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)