Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kalliolle, kukkulalle...ja päivän asu :)....emme sentään kiivenneet eilen Elmon kanssa, mutta niiden juurilla kävimme vähän kävelemässä ja kuvaamassa. Kaikenlaisia kallioita koloineen ja nyppylöineen on tuossa meidän lähimetsässä. Noista koloista ("luolista") tulee mieleen, käyvätkö ne täällä kuljeskelevat ilvekset jossain siellä nukkumassa...hui!


Silloin kun nuorimmainen vielä asui täällä, niin hän tykkäsi kiipeillä noilla kallioilla.Joskus minäkin olin hänen kanssaan, niin että kiivettiin tuonne mäen päälle. Kuvassa näyttävät aina matalimmilta kuin oikeasti ja mäki jatkuu vielä kallioiden jälkeenkin.


Kyllähän tuo mäen kiipeäminen olisi hyvää kuntoliikuntaa, huomasin sen jo silloin,kun Elmon kanssa kiivettiin sellasta metsäauto-tietä mäen päälle, niin ajattelin, että jos joka päivä kävis sen kiipeämässä, niin varmaan kunto kohoaisi.
(Jäätäkin oli vielä).Mutta kun on tullut niin laiskaksi :(...en tykkää siitä, kun ei minussa ole puhtia, pitäisi tehdä parannus siinäkin asiassa. Hmmm...pitäisi ja pitäisi..Lopuksi päivän asu tänään pääsiäislauantaina.


Toppi, farkku-hame, sukkikset, kaikki on kirpparilta. Myös sukat,mutta ne olivat kuitenkin uudet. Tuo musta "jakku" tuossa päällä on tytön entinen, tuunasin sen vaan keltaisilla puuhelmillä enemmän näköisekseni :). Kukka rinnassa on ystävältä.

Hyvää lankalauantaita!

5 kommenttia:

 1. ♥hienot luontokuvat ja niin kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Tuo olisi kuntoliikuntaa jos mikä. Kieli keskellä suuta saisi edetä, jotta ei liukastu.
  Iloista lankalauantaita!

  VastaaPoista
 3. Kivet ja kalliot ovat kauniita ja mielenkiintoisia retkikohteita. Märällä säällä tosin hurjan liukkaita.

  VastaaPoista
 4. Upeita kallioita ja kyllä noille kiipeäminen kunnon päälle ottaa;)
  Oikein hyvää pääsiäistä, Sesse!

  VastaaPoista
 5. Jotkut noista kalliokuvista on melkein kuin meidän kallioilta:) Just tänään mietin, että hankin näköjään nykyään sukkahousutkin usein kirpparilta. Nytkin mulla on jalassa sellaiset, jotka kirppikseltä löysin käyttämättöminä. Pidän kaupasta ostettuja aika kalliina, paitsi jos alesta sattuu löytymään. Vielä kun paljon hametta käytän niin kuluuhan niitä. Ja farkkuhame mullakin päällä:) Metsäntyttö

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)