Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Haastettu

(Kuvassa Hipsu nuorena, vaikkei se vieläkään vanha ole, mutta kuitenkin yli 4 vuotta sitten).Viikko sitten sain Tannilta Kotipellolla-blogista haasteen,jolla oli joku hieno nimikin, mutta viis siitä nimestä...Haluan kuitenkin vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka Tanni esitti :)1. Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä?

- Sehän voisi olla monenlainen...esim. vaikka ihan kotipäiväkin, kun olisi hyvä ja pirteä olo, kivaa tekemistä ja kaunis kevät- tai kesäpäivä... toisaalta voisi olla ihanaa olla vaikka jossain lomalla, upeissa maisemissa, ihana sää ja hyvää seuraa...2. Milloin lauloit viimeksi itseksesi?

- Minä lauleskelen melkein joka päivä jotakin, tänään on tainnut tulla vaan hyräiltyä..3. Entäs koska nauroit oikein sydämesi pohjasta?

- Sitä tapahtuu, ikävä kyllä, nykyään harvemmin...oikein sydämen pohjasta nauramista...kai sitä on liian aikuinen, olevinaan.4. Jos saisit elää 90-vuotiaaksi asti, niin että käytössäsi olisi viimeiset 60-vuotta joko 30-vuotiaan mieli tai 30-vuotiaan kroppa, kumman valitsisit?

- Luultavasti 30-vuotiaan mieli, ainakin se tuntuu jopa mahdolliselta :)5. Jos saisit herätä huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit?

- Olen aina "kadehtinut" ihmisiä jotka osaavat piirtää tai maalata hyvin, joten olisiko se sitten se.6. Onko jotain jonka tekemisestä olet unelmoinut pitkään?

- Olen unelmoinut runokirjan tai muun kirjan kirjoittamisesta, jos Herra elinpäiviä suo niin ehkä joskus...7. Miksi et ole toteuttanut unelmaa?

- Kerran lähetinkin runojani kustantajalle, mutta sain vastauksen, että runoja tarjotaan niin paljon sinne, että runokirjoja kuitenkin julkastaan suhteessa vähän, näin käsitin. Kai olen liian laiskakin, ettei ole tullut yritettyä uudelleen.(Rasmus nuorena)
8. Mikä on mielestäsi sellainen asia, josta ei saa mielestäsi vitsailla?

- Asioista jotka voivat loukata toista. Vitsien tarkoitus on kai tuoda hyvää mieltä :) Muuten en ole niin tiukkapipoinen, etteikö esim. hengellisistä asioista voisi vitsailla...esimerkkinä tässä eräs kiertänyt vitsi: " Lähetyssaarnaaja näki aavikolla ison pölypilven. Kun se läheni, hän näki että se oli leijonalauma. Hän pelästyi ja alkoi rukoilla, että leijonat eivät söisi häntä, vaan tulisivat vaikka uskoon.
Leijonat tulivat ja ympäröivät hänet ja pistivät tassut ristiin. Päällikköleijona sanoi: "Siunaa Jeesus ruokamme."

( Toivottavasti ei kukaan tuosta loukkaantunut :)9. Jos saisit valita kenet tahansa, kenet haluaisit päivällis seuraksi?

- Ehkä jonkun, jonka elämästä olen lukenut. Jotain luonnonläheistä elämää, mielenkiintoisia projekteja, kierrättämistä...10. Mitä ruokaa silloin haluaisit syödä?

- Voi tavatonta, kun vaikeita kysymyksiä :D Jotain hyvää ja erilaista, kuin mitä normaalisti syö.


11. Minkä kysymyksen olisit halunnut minun esittävän?

- Tässäkin oli haastetta tarpeeksi :D(Busse ja Elmo aikoinaan).
Tyylilleni uskollisena en pistä haastetta eteenpäin, mutta kiva olisi jos joku nappaisi haasteen blogiinsa ja saisin kuulla mitä te vastaisitte noihin samoihin kysymyksiin, siis ota ja vie, jos siltä tuntuu:)

8 kommenttia:

  1. Kiitos rakas Sesse, että vastasit haasteeseen - tuo vitsi oli kyllä hauska..ihan vedet silmissä naureskelen - kiitos sinulle tämän päiväisestä naurusta<3

    VastaaPoista
  2. Näitä oli mielenkiintoista lukea! Mutta vaikeampi olis vastailla itse. Metsäntyttö

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)