Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tavallista arkea

Ei tässä mitään kummempia tapahdu...jotain tekee mieli tänne silti raapustaa...(lue: näpytellä).Töissä olin tänään, tosin vain 6,5 h:n päivän. Tullessa kävin apteekista hakemassa ne kolestrooli-lääkkeet ja illalla otan ensimmäisen. En nyt ihan heti ota sijaisuuksia, jos sattuu, että ne tekee huonon olon.
Ensi viikolle onkin jo valmiina töitä pari päivää.


Kurja oli töissä seisoa siellä pihalla vesisateessa, mutta onneksi ei ollut kovin pitkä ulkoilu. Ja onneksi oli sadetakki ja saappaat.
Kotiin tultua tein vaan puolivalmis-ruokaa: valmiita jauhelihapihvejä lämmitin, muusia tein jauheesta ja keitin pakastevihanneksia.
Mulla on vieläkin se makkarimuutto vaiheessa...ajatella miks en saa sitä valmiiksi. Nyt osa esim. ompelutarvikkeista on ylhäällä, osa alhaalla...sit kun/jos jotain tarviis, niin ne on aina väärässä paikassa.
Sama juttu askartelutavaroiden kanssa. Sitä paitsi makkarissa on edelleen jouluverhot!

Kirpulta palautui takaisin kotiin pienempi Ikea-kassillinen + puoli muovikassillista tavaraa....mutta toisaalta jos katsoo myyntilistoista niin myynnissä oli 90 artikkelia, joista myymättä jäi 42. Että kyllähän sitä tavaraa väheni lähes 50 kpl. Tosin viikonloppuna voi tulla lisää tilalle, kun ystäväni on tulossa kylään ja hän lupasi tuoda muassaan itselleen tarpeettomia askartelu-materiaaleja :) Itse en kyllä askartelu- enkä käsityö-materiaaleja myynytkään, vaan enimmäkseen sisustusjuttuja, vaatteita ja kirjoja.

Lehtiä olen lueskellut aina käsitöiden välissä, sekä uusia että vanhoja. Nuo Viherpiha-lehdet on lahjalehtiä, Talo ja koti tilattu ja tuo Kodin kuvalehti kirpulta. Mutta on niissä ihanat keväiset kannet! Niissä silmä lepää :)
Eiliseltä harmaalta/kostealta lenkiltä nuo Hipsun kuvat. Elmo ajoi Hipsun puuhun :) Vaikka ne kavereita onkin, niin joku refleksi kissoille tulee, kun vaikka tuttu koirakin ryntää perään. Vaan eipä tuo Hipsukaan kovin korkealle kiivennyt.Hyvää alkanutta viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Mie kans alotan kolesteroolilääkityksen, aikasemman lopetin kun tuli niin hirveitä lihaskipuja etten päässyt edes vuoteesta ilman apua. Katotaan kuinka nyt käy.
  Nyt on just se aika kun kaikki lehdet on täynnä ihania keväisiä juttuja, tee sitä, leivo tätä, sisusta näin ja kylvä näitä :) mukava niitä on selailla ja samalla suunnitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan heti tullut mitään oireita, kun ensimmäisen eilen otin. Toivottavasti ei sinullekaan! Kevät on niin piristävää aikaa :)

   Poista
 2. Minullakin kolesteroli lääkitys, tosin en ole syöny sitä..on niitä apteeksissa kirjoitettuna kait niitä joskus hakee, kun muutenkin jo rahaa menee paljon lääkkeisiin.
  Minun lempilehti on tuo unelmien talo&kotilehti..huomenna tulee kauppoihin uusin numero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä tuleeko se postissa mullekin jo huomenna tuo Unelmien talo ja koti-lehti...se on kyllä kivoin sisustuslehti!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)