Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Siivouspäivä?Tänään olin koko päivän (eli 9-16) kaupungissa, siivottiin nuorimmaisen kanssa hänen pikkuista yksiötään. Ihan liian pientä ja muutenkin tyttären tavara-hamsteri luonteelle epäsopivaa asuntoa. Vähän pintaa saatiin raapaistua siellä tavara paljouden keskellä. Mutta hyvä niinkin : )Harmitti, kun piti jättää kesken siivous, että kerkisi viimeiseen bussiin, joka lähtee 16,10 kaupungista tänne.Olisin mielellään jatkanut siivousta siellä ja vielä sisustanutkin, jos olisin voinut :)
Mies oli aamupäivällä myös kaupungissa ja meiän auton kyytiin työnnettiin tytön luota pari liimauksistaan irronnutta tuolia sekä pyykkikassi ja itselleni otin rikkimenneen joustinpatjan sisältä sen "jousikon", saa vaikka herneiden tueksi laittaa sen :) Samalla siitä oli se hyöty, että patjan muut osat (vaahtomuovit ja kankaat mahtuivat taloyhtiön roskikseen. Tyttöhän oli jo siskoltaan saanut "uuden" joustinpatjan. Tässä tytön kisusta vanha kuva.
Kotona ei tässä ole sen kummempaa tullut tehtyä, saunassa käytiin taas ja meillä oli myös sauna-vieraita. Mattoa virkkasin saunan jälkeen.
Messu-kuulumisia sen verran, että kiva oli siellä käydä. Tyttären kanssa molemmat tykättiin eniten kaikista nukkekoti-jutuista, joita olikin kaikkia ihania nukkis-tavaroita ja ihania nukkekoteja ja roomboxeja. Tosin sen totesin, ettei köyhän ihmisen kannata messuilta mitään ostaa, hinnat olivat sellaisia :)
Mutta kivahan se on katsella kaikkia ihanuuksia... Pienet ostokset tein. Ostin synnyinpäiväni sanomalehden, yhden nukkis-arvan, pikkunuken, nukkis pöydän ja pienen kahvikupin pikkutavaroiden lokerikkooni sekä puisen voiveitsen, jonka varressa oli kissan kuva.
Messujen jälkeen menimme tapaamaan vanhinta poikaani,joka asuu Turussa. Kävimme pojan ja tytön kanssa Hesessä ja kävimme myös katsomassa pojan asuntoa isossa kerrostalossa.
Sunnuntai-iltana, kun mies meni ilta-tilaisuuteen ja sen jälkeen pelaamaan, niin messujen nukkekodeista innostuneena tuunasin vanhasta puisesta lääkekaapista nukkiksen.Oven olin irroittanut siitä jo aiemmin ja se oli ollut mulla tavara hyllynä.Nyt päällystin lokeroita tapetti-näytteillä. Taloon tuli keittiö, pieni makuualkovi ja iso olohuone. Ja asukkaksi pääsi eräs vanha nukke kissan ja koiran kanssa. Tämä nukkis on nyt mun yöpöydälläni...kun muualla ei ole tilaa.Aurinkoista viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Suloinen pieni kaappinukketalo! Ja tyttären kissa myös. Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä suloisuus tuo nukkis - kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Kivaa puuhastelua sulla ollut tyttären kanssa, minun tyttärellä on synttärit 6,4 ja sanoin hänelle et yhden lahjoista voin paljastaa, eli saat lahjakortin jossa saat äidin yhdeksi päiväksi käyttöön siivousapuna..kun hänellä on pienet lapset niin aina ei pysty pesemään vaikka ikkunoita.lapset on 1ja 3-v..ja tää 3v on kovinkin vilkas, sanoi että on tosi hyvä idea sillä ikkunat voitaisiin pestä ja vaihtaa huonekalujen paikkaa :)

  VastaaPoista
 4. Teillä olikin mukavaa yhdessäoloa siivouksen parissa. Osoittaa luottamusta päästää äiti omaan kotiin touhuamaan.
  Minulla on muutamia ystäviä, jotka ovat vasta aikuisena aloittaneet nukkekotiharrastuksen. Ovatkin sisustaneet upeita huoneistoja.

  VastaaPoista
 5. Nukkekodit on kivoja, mutta valitettavasti myös tilaavieviä usein. Meillä kiikutettiin eilen tyttöjen mökistä yksi tänne sisälle ja minä kauhistelin mielessäni, että mihinkähän sen taas sijoittaisi. Pitänee raivata yksi arkunpäällinen vapaaksi muusta roinasta...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ystävät :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)