Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Pääsiäisloma :)


Mies lähtee huomenna harjoituksiin ja pääsiäisnäytelmiin, niin mulla alkaa vuorostaan pääsiäisloma. Olinkin tässä välillä eskarissa, se olikin ihan kiva paikka.
Eilen mies haki mut töistä naapurikylältä ja mentiin samantien kaupunkiin. Matkalla käytiin syömässä ja kaupungissa minä poikkesin kirpparilla ja mies meni kirjastoon lukemaan. Kirpulta tuli ostettua pari valokuvan/taulun kehystä ja jotain nukkekotiin tuunattavaa tavaraa sekä lokerikkooni lisää pikkuisia posliinikannuja, joita voi myös käyttää nukkiksessa sekä tällaisen kastelukannun muotoisen hauskan ruukun :) Menin minäkin sitten kirjastoon ja lainasin sieltä kaksi nukkekoti-kirjaa.Kirjaston jälkeen menimmekin loppu-illaksi seurakuntaan.


Tänään on ollut sateinen,mutta paljon lämpimämpi sää, kuin parina edellisenä päivänä, jolloin oli todella jäätävä tuuli.
Me kävimme tekemässä pienen lenkin miehen ja koiran kanssa. Hipsukin on paremmin viihtynyt ulkona.


Rasmus tällä kertaa katseli sisäpuolelta ja äskenkin oli yläkerrassa nukkumassa, kun siellä kävin.

Ai niin, ensi yönä onkin taas kellon siirto. Musta tuo kellon siirto on melkosen turhaa...vaan eihän sille mitään voi...ei voi elää eri ajassa kuin muut :)
Ei tässä kyllä ole mitään kirjoitettavaakaan. Väsyttänyt on vaan tänään. No eiköhän se siitä helpota. Hyvää viikonlopua :)

4 kommenttia:

 1. Minusta kans on turhaa.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, kellojen siirto on ihan älytöntä.
  Oikein iloista palmusunnuntaita

  VastaaPoista
 3. Venkslaus kellojen kanssa minustakin turhaa, voitaisiin lopettaa turha touhu ja siirtyä vakkari-aikaan! Kaunista palmu-sunnuntaita teille<3

  VastaaPoista
 4. Kellojen siirto harmittaa, täytyy illalla vielä katsoa että ainakin herätyskello elää oikeaa aikaa! Mukavaa Palmusunnuntain iltaa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)