Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kesärenkaat, kaupoilla ja ulkohommia


Tämän päivän tapahtumia nuo. Eilen olin töissä sellaisessa paikassa, että kun pääsin töistä 16.45. niin olin kotona noin klo 19. Muutenkaan ei ollut oikein mukava työpäivä, kun olin kahden osaston väliä "juossut". Sit piti melkein tunti odottaa bussia, jolla pääsin toiselle kylälle, josta miehen piti tulla mut hakemaan...eräänlaisen mokan takia jouduin häntä odottelemaan siellä ehkä puolisen tuntia, ennenkuin pääsin autoon ja kotiin.
Olin väsynyt ja vähän kärttyinen, mutta onneksi miehellä oli sauna lämpiämässä, joten pääsimme heti saunaan ja mies oli ostanut meille pikku-pitsat ja minä jälkkäriksi viilikset, joten aterioitiin sitten saunan jälkeen. Loppuilta menikin telkkaria katellessa ja mattoa virkatessa, ennenkuin läksin sänkyyn lukemaan.




Tänään olikin onneksi vapaapäivä ja aamulla lähdimme ostamaan kesärenkaita ja laitatettiin ne vanteille ja alle samantein. Sillä aikaa kun auto oli laitettavana, poikkesimme kävellen lähellä sijaitsevaan Honkkariin (eli Hongkongiin). Tulikin tehtyä sieltä vähän ostoksia. Esim. tähti-kynnysmatto puoleen hintaan (5 e), pinkki-valkoinen siivoussetti puoleen hintaan myös. Siinä oli lyhytvartinen harja ja sihveli sekä tiskiharja ja pesuharja samaa sarjaa.
Tarpeellinen ostos leikkuulauta, kukkien ja vihannesten siemeniä, ihana pikkukori -70 %....

Rengasliikkeestä takaisin tullessa kävimme vielä matkalla olevalla kirppiksellä. Sieltä ostin vain pikku leikkurit askarteluun (1 e) ja ihanan vihreän mehukannun, muovisen, 1,50 e.








Oli niin komea ja lämmin ilma, että kotiin tultuamme jäätiin ulos tekemään hommia. Nostin ulkotuoleja ja pikkupöydän ulos varastosta, että saatiin tilaa talvirenkaille. Mies siivosi auton ja imuroi sen ja minä pesin ja kuivasin sen. Pihahommia tehtiin vähän myös. Etupihan tiili-grillillä paistettiin nakkeja ja keitettiin nokipannu-kahvit, jotka nautimme puutarhakeinussa istuen auringossa. Sitä varten hain senkin pehmusteen vintistä.Myöhemmin näin kissankin käyttävän sitä hyödykseen :) Tämän kuvan kuvasin ikkunasta, siitä nuo heijastukset.











Sitten kun lopulta tulimme sisälle olin jo väsynyt ja päätäkin vähän jomotti, ehkä kirkkaasta auringosta. Niinpä en lähtenyt miehen seuraksi iltatilaisuuteen, johon hän meni tuttavien kanssa, vaan jäin katsomaan tv:tä ja parantelemaan päätä särkylääkkeellä ja väsymystä cappucinolla.
Huomenna ja ylihuomenna onkin taas töitä. Siinähän se on kohta taas viikko mennyt....Mukavaa loppuviikkoa teille <3 Jossain vaiheessa pitäisi sisustaa kuistiakin keväisemmäksi, nyt olen vaan työntänyt sinne pari narsissia, muuten se on vielä lähes entisessä kuosissa...

6 kommenttia:

  1. Tiedäthän et noi narsissit kun istutat ulos ne kukkivat joka vuosi siellä ?
    Hui, aikasin olet aloittanut ulkona nautiskelut, en minä vielä vaikka mieli teki sillä nyt on kylmää tulossa, tosin meillä on jo viikon ollut kesätassut autossa alla.
    Me saatiin suruviesti tänä aamuna et isännän vanhempi sisko ja mun ystävä kuoli viime yönä. Sellasta elämä on mutta paras näin.
    Viikonlopun iloa sulle ystävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osanottoni teille! Kyllä istutan aina vanhat narsissit ja muut sipulikukat ulos :) Oli tosi lämmin eilen ulkona, mun mielestä jo tänään oli vähän kylmempi tuuli, puhumattakaan huomisesta, voi olla kylmä seisoskella päiväkodin pihalla :( Hyviä viikonloppuja!

      Poista
  2. Kyllä tuo pihamaa vaan vetää puoleensa,hieman olen jo siivoillut talven roskia ja koirankakkoja.
    Oikein mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kevät sieltä tulee, tai on jo tullutkin...jos kylmää tulee välillä, se kuuluu vaan asiaan, sit taas lämpenee :) Samoin sinulle!

      Poista
  3. Voi että teillä on jo lumet sulaneet. Täällä on ihan lumista vielä. Ja vähän masentaa tää aika, eikä jaksa laitella mitään kukkia kun on kylmääkin ainakin yöllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylmäähän se on nyt luvannut tännekin, mutta sitähän se kevät on!
      Tsemppiä ja iloa sinunkin viikonloppuusi! Mullakin vielä yksi työpäivä sitä ennen...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)