Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Harmaa naistenpäiväTeille toivotan valoisampaa naistenpäivää! Aurinkoa itsekin odotan...
Täällä vielä yksinäni mörötän iltaan asti ja huomenna sitten taas ainakin pariksi päiväksi töihin. Isäntä tulee illalla. Onneksi sain aamupäivällä vähän ommeltua. Ystäväni kävi eilen ja toi mulle ison kasan askartelutavaraa, kankaita ym. ym. Kiitos Minttuliini <3 Siellä oli pala tällaista värikästä tipukangasta, joten piti heti ommella pääsiäispöytään kaitaliina ja samalla ompelin toisenkin pienemmän, vaikka johonkin kaapin päälle. Tuossa kuvassa alla oleva on jotain kernin tapaista, siitä ajattelin leikata ruokapöytään alusliinan kaitaliinan alle pääsiäisenä. Onneks meillä on niin pieni pöytä, ei tarvii valtavia kankaita :)

Samalla kun kerran ompelin, tuli korjattua muutama juttu, ommeltua uuteen pannulappuun kiinnityslenksu, sekä ommeltua pari tyynyn päällistä.
Eilen illalla valmistelin seuraavan kerran pyhäkoulu-askartelun. Tässä kuvassa jo pääosin aiemmin tehtyjä farkkusydämiä, tein ne vaan loppuun pari päivää sitten.
(Tosin tuo keskimmäinen ei ole farkuista, vaan tyttären vanhasta pöytäliinasta :)


Elmon kanssa ulkoilimme kosteassa harmaudessa, tehtiin pieni metsälenkki, ei huvita aina tuota samaa kuraista tietäkään kulkea. Joen yli menimme metsään, joen virtaus oli vuolas. (Ja silta oli rikki, vaan vielä siitä pääsee).


Lumet on aika paljon sulanut, vaan kyllä sitä vielä jonkun verran on. Pihalla on jo sipulikukkien alkuja.
Eiliseltä ystävältä sain myös kaksi ihanaa narsissia, pikku-aurinkoja :)


Kisukin vielä kuvaan <3 (Hän on Rasmus). Hei-hei!

18 kommenttia:

 1. Meillä on lunta vielä enemmän. Metsään tallatut polut alkaa olla vähän turhan pehmeitä ja jalat saattaa yllättäen vajota lumihankeen melkein polvia myöten. Minäkin olen miettinyt, että olisi kenties kiva joku uusi liina ommella pääsiäiseksi tai kävisi joku kirppislöytökin ihan hyvin. Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä eilen ja tänään on lumet sulaneet lisää,piha alkaa olla jo lähes kokonaan sula. Metsälenkillä kävin äsken Elmon kanssa, oli siellä vielä vähän lunta, Elmo halus lumeen kierimään :)

   Poista
 2. Kiitos sulle että sain käydä taas kuten se jo keväisiin on kuulunut usean vuoden ajan käydä sua moikkaamassa, oli kiva tavata, mukavaa aurinkon odotusta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli tavata ja paljon hyödyllistä materiaalia sain sinulta, kiitos vielä kerran! Ne piippurassit ym. on varmasti tarpeellisia esim. pyhäkoulu-askarteluissa :) Mattoa aloitin jo virkkaamaan siitä ihanasta sini-vihreä-mustasta trikookuteesta. Leikkasin sitä keskeltä kudetta puoliksi, niin tuli sopivan ohutta.

   Poista
 3. ♥oikein hyvää Naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanan keväistä tuo tipukangas.
  Lumet alkaa tosiaan olla poissa, vielä on aikaa puutarhan narsissinen loistoon, mutta onneksi on noita ruukkunarsisseja, ne on niin ihania

  VastaaPoista
 5. Uudet pöytäliinat tekevät ihmeitä, mukava tipukangas ja iloisen keltaiset narsissit...vähän kuin pikkuauringot! Kevät on teilläkin edennyt hyvää tahtia! Mukavaa alkavaa viikkoa, auringonsäteitä!

  VastaaPoista
 6. Terve Rasmus! Olet upea kissa! Sinua on ilo katsella

  VastaaPoista
 7. Tipukangas on iloisen pirteä!! Muakin on ompeluttanut muutaman päivän, mutta kun ei keksi mitä tekisi... Muksaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 8. Hei kuule, kävin ullakolla ja löysin sieltä sulle lisää kaikkea kivaa askarteluun sopivaa ja saat ne seuraavalla tapaamisellamme.
  Sain tänään yheltä tutulta myös paljon kirppistavaroita joita nyt koitan ensin ite myydä eli otan vielä kolmannenkin viikon ja olen jo saanut hyvin loman hinnan ja ylikin sieltä.

  VastaaPoista
 9. Hei - olet voittanut blogini arvonnassa messulippuja - ja et ole ilmeisesti saanut sähköpostiviestiäni. Laitatko blogini sähköpostiin ladymess01(at)gmail.com osoitteesi, niin saan liput postiin?
  Aurinkoista viikonloppua, Sesse <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos Lady! Laitan tulemaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)