Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Aurinko paistaa ja vettä sattaa, taitaa tulla kesä....


...lauloi jo aikoinaan Mikko Alatalo, jos en väärin muista.
Hetken olleet lumet sulivat melkein samantien vesisateiden myötä ja tänään alkuillasta pilkahti aurinko muutaman kerran...tosin myös oli pilvistä ja satoi vettä.
Tänään sain vihdoin valmiiksi linnunpönttö viritykseni, ei siitä kyllä hyvä tullut, mutta kai tuo asuntopulassa jollekin kelpaa :) Ehkä seuraava on jo helpompi.
Mekon lyhennyksenkin sain aikaiseksi tänään.

Mies tulikin eilen jo päivällä kotiin ja meni tänään vasta iltapäivällä takaisin, heillä oli illalla kenraaliharjoitukset. Huominen päivä meneekin iltaan näytelmissä ja tulee sitten kotiin saunaan ja torstai on hällä vapaapäivä.
Pääsiäissiivous odottelee meikäläistä huomenna. Pulleat kanaset odottelevat mihin heidät pistetään...
Sen verran aloitin tänään, että laitoin pari taulua entisten seuraan, ihan vaan nätistä lehtikuvasta ja postikortista ne tein, kehykset on uudempia kirppislöytöjä. Hinnat olivat sopuisat: pienempi 0,30 ja isompi 0,50 euroa :) Ylemmät tauluthan on jo vuosia vanhoja kirppislöytöjä. Jotenkin seinä piristyi heti, kun tuli jotain uutta ja erilaista.

Illalla innostuin vielä siivoamaan kuistin kevät kuntoon. Siitä kuvia myöhemmin, kun valo oli niin huono, ettei saanut enää kunnon kuvia. Muutenkin tuntuu etten saa kunnon kuvia enää tuolla kännykällä, ajattelinkin ostaa itselleni taas digikameran. Mullahan jossain välissä oli vanhimman tyttären entinen digikamera, mutta sitten annoin sen nuorimmalle tytölle, kun sain uuden kännykän jä hällä oli kännykässä huono kamera....tai jotain sellasta... No, se siitä. Aamulla sitten varsinaisen siivouksen kimppuun.


Hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis mekko!
  Meillä siivotaan vasta huomenna - vaikka olen lomaviikolla, niin flunssa pitää sen verran otteessaan, ettei jaksa mitään tehdä.
  Hyvää hiljaista viikkoa, Sesse <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin varannut tämän päivän siivoukselle, kun mies on poissa...helpompaa niin. Huomenna hän on kotona :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vanha kirppismekko, jonka lyhensin :)

   Poista
 3. Ihana sininen mekko.
  Täällä ja valmistellaan siivousta, mies kun tulee töistä alkaa tosi toimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas siivoan mieluummin silloin kun olen yksin kotona :) Siksi siivosinkin jo tänään...tai on se vielä vähän kesken...

   Poista
 4. Äideillä tuppaa olemaan aina ne vanhimmat vempaimet, kun uudemmat ja paremmat annetaan lapsille. Kovin on tuttua.
  Eilen laitoin muutaman pääsiäiskoristeen, mutta siivoamisen teen vasta huomenna. On sitten pyhäseudun siistiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt jo siivouksen puolesta hyvässä menossa...kun vaan pysyisi siistinä...se on se ongelma. Nytkin oli olohuoneen matto täynnä pieniä puunroskia, kun isäntä on tehnyt puuhommia ulkona, niin vaatteissa kulkeutuu sahanpurua ym. Hän kun eiole niin tarkka sen vaatteiden putsauksen kanssa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)