Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kolme päivää...


...jäljellä tätä kuuta...kolme päivää kevääseen :) Eikös ne maalis-, huhti- ja toukokuu ole kevät kuukausia. Sen kunniaksi kesäisiä kuvia :)
Kolme päivää on nyt töitäkin ja niistä kaksi tehtynä, huominen vielä, niin sit pitäs olla perjantai vapaa. Maanantaina olis vielä töitä ainakin samassa talossa.
Huomenna on myös taas kylätalon tilaisuus.


Tänään olin kyllä väsynyt kun tulin töistä...olin tänään vieraalla osastolla, missä oli pieniä lapsia ja leikkihuoneessa kova meteli...se hälykin väsyttää ja aina kun on vieras osasto on stressaavampaa. Eka päivä oli isompien osastolla ja se meni ihan kivasti, huominen vielä pienten kanssa ja maanantai taas siellä isojen puolella.
Onneks kumpanakin päivänä oli miehellä asioita kaupungissa, niin pääsin hänen kyydissään takaisin, ei tarvinnut odottaa tuntia bussia.
Eilen poikettiin pikaisesti vielä kirppikselläkin katsomassa tilannetta. Ja vein sinne samalla kolme kirjaa myyntiin.
Lämmitin aiemmin saunan, kun mies kävi lenkillä ja nyt hän meni sinne jo, kai sitä täytyy lähteä itsekin saunomaan...jos se samalla rentouttaisi :)


Kyllähän se sauna hyvää teki, syotiin sen jälkeen tällä kertaa hunajameloonia, tein siitä ja omenasta myös jälkkärisalaatin huomiseksi töihin ja
jääkaapissa olleista muutamasta pienestä keitetystä perunasta + porkkanasta ja palapaistista lounaan.
Kello on kohta puoli 9 illalla ja meikäläinen lähtee kohta yläkerran makkariin lukemaan ja sitten nukkumaan....ajoissa, kun on sen verran väsynyt ollut.
Eilen illalla sain edellisen kirjan loppuun, Leena Hietamiehen Mökkini mun. Ihan kiva kirja. Nyt aion jatkaa keskeneräistä kirjaa Jäi pihalle piilipuut, jonka olen myös lukenut joskus kauan sitten ja jonka on kirjoittanut Aune Rinne.


Joten lukemisiiin :)6 kommenttia:

 1. Kesäisiä kuvia, kauniita! Sauna tekee hyvää työpäivän päälle! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mie en enää jaksai olla lasten parissa töissä juuri tuon hälinän ja kovien äänten takia, onneksi olen eläkkeellä. Viimiset vuodet työelämässä alko olla jo aika rankkoja.
  Ihania kesäisiä kuvia olet iloksemme laittanut. Kiitos niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuntuu, etten jaksaisi enää olla koko viikkoa töissä...senkin vuoksi teen noita sijaisuuksia, vaikka toisaalta ne on stressaavampia, kuin jos olisi jossain vakituisessa paikassa. Kesäkuvat on ihania . Mukavaa alkavaa viikonloppua Kosotäti!

   Poista
 3. Ihana postaus,kukkia:) Muutenkin sinun blogisi on niin kiva,elämänmakuinen. Mukavaa luettava.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Intsu :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)