Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kaunista ja kylmää

On ulkona meinaan...tai ei ehkä enää, kun aurinko on saattanut lämmittää. Aamulla käytiin miehen kanssa laskiais - kahvilla, oli halvat kahvit: kaksi kahvia ja kaksi laskiaispullaa yht. 2 e. Silloin oli vielä, vai pitäisikö sanoa vain, -10 astetta, onhan sitä pohjoisemmassa ihan erilaisia pakkas-asteita.
Samalla tein pieniä ostoksia halpa-tavaratalossa, keksejä peltirasiassa, nuudeleita, koktail-tikkuja askarteluun ja euron maksava tuikkujuttu. Myös ruokakaupassa poikkesimme.


Aamulla tein myös koe-postauksen, kun eilen ei saanut ystävänpäivä-postausta millään tallennettua eikä julkaistua.Kyllä se nyt tallentui, niin uskallan koittaa tätä postaustakin :)
Laitan ne eiliset kuvat tähän postaukseen. Tässä ystävänpäivä-aihe.
Tämä on kortti, johon on mies joskus kirjoittanut meidän "nimet" eli me olemme siinä :D Ihanat ystävykset nuo lampaat!

Toisessa kuvassa on pieni hoitokoiramme ystävänsä kanssa, eli mieheni, johon hän on pihkaantunut :)
Iloisia uutisia kirpparilta: Eilen oli ensimmäinen varsinainen myyntipäivä siellä ja pöydän viikko-vuokra tuli jo hankittua, jess! Nyt saa olla siitä huoleti loppuviikon eli kaikki on voittoa mikä nyt tulee :)
Ajattelin aiemmin, toimiiko taktiikkani, että kun mulla on niin paljon tavaraa, niin jos myyn paljon ja halvalla, niin saan vähän tilaa kotiin. Taitaa se toimia :)

Eiliseen postaukseen olin myös kirjoittanut Taivaan Isältä saamani ystävänpäivä-lahjan, eli kun edellisenä yönä heräsin yöllä niin soi päässäni uudelleen ja uudelleen laulun säe:"Eteenpäin en nähdä saata, mutta silti pelkää en.
Isä, jolle käden annoin tietää myös mun huomisen."Turvallista!Turvallista eloa teillekin <3

8 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ystävänpäivää vaikka jälkikäteenkin - tuo lammaskortti on ihana - samoin lopun laulun sanat

  VastaaPoista
 2. Siihen turvaamme! Hellyttävä lammaskortti <3 Minäkin täällä olen laittamassa kirppurtoripöytää, on tavaraa kertynyt ihan mukavasti. Kiva laittaa kiertoon ja saada siitä hieman taskurahaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun saa entistä pois, voi jotain pientä ostaa tilalle :)

   Poista
 3. Jokainen päivä on ystävänpäivä, hyvää ystävänpäivää Sinulle tänäänkin! Ihana lammaskortti, kyllä meistä hyvää huolta pidetään!

  VastaaPoista
 4. Tuo kyseinen laulu on tosi hyvä .Seppo Kohvakka on sitä laulanut. Hänellä on laulettuna paljon muitakin hyviä lauluja. Metsäntyttö

  VastaaPoista
 5. Meillä sitä on seurakunnassa laulanut miesten lauluryhmä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)