Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. helmikuuta 2015

Asuja


Eilen oli vapaapäivä ja sain silloin siivottua, mutta huomasin taas, että olen tullut vanhaksi...voimat meni siivoukseen enkä jaksanut tehdä uudistuksia keittiössä vaikka niin olin suunnitellut. Ehkä myöhemmin iltapäivällä olisinkin jaksanut, mutta silloin mies oli taas kotona ja silloin en yleensä saa mitään järkevää aikaan :)

Tänään ei siis kuitenkaan tarvinnut enää siivota ja olimme sopineetkin kylään menosta alku-iltapäivästä. Aamusta nukuinkin peräti puoli kymmeneen, ennenkuin pääsin aamupuuhiin. Tosin illalla olin mennyt nukkumaan vasta joskus puoli 12 maissa.
Kuvasin päivän asuja, tässä siis aamu... yöpaita saatu joskus tytöltä lahjaksi, aamutossut kierrätyskamaa.


Yöpaidan jälkeen pukeuduinkin valmiiksi kaupunki- ja kyläilyreissua varten. Vihreät farkut kirppikseltä 4 e, punainen ohut neule ja musta toppi kierrätyksestä, myös sukat kierrätetyt.Peilissä näkyy muuten olevan tahroja :( Sorry!Kotiin tultua vaihtui päälle vapaa-ajan asusteet. Fleese ja trikoosametti-housut tytön entisiä.


+766u+++++++++++++´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´tämän kirjoitti Rasmus, jätti terveiset teille hänkin :D Vai liekö kommentoinut asuani.

Kaverinsa Hipsu on pukeutunut aina tyylikkääseen raidalliseen turkkiin.Taitaa olla aitoa kissankarvaa.

Tällaisen lintu-koristeen tein aamulla, lintuja olin leikellyt jo eilenkin. Materiaaleina jämäpapereita, tapettia ja jotain kiiltäväpintaisia värinäyte-juttuja, kirjan ja lehden sivuja ym. Osa linnuista jäi vielä odottamaan tulevaa käyttöä.

Mukavaa lauantaita kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua! Tahroja peilissä en olisi edes huomannut mannekiinikuvissasi! Rapsutukset Hipsulle!

  VastaaPoista
 2. Rasmuksen viesti olikin ihan selkeää kissan kieltä - kissoille selkeää. Nipsun raita-asu on tosi komea ja aina muodikas.

  VastaaPoista
 3. Hipsun, tabletti kirjoittelee omiaan...

  VastaaPoista
 4. Oloasusi tuntuu tutulta - tuollaiset minäkin aina vedän heti päälle, kun kotioven suljen;)
  Kisulla on ainakin hyvä olla omassa asussaan - ja meillä ei voi edes ajatella kuvaamista peilin kautta - sieltä ei sellaista puhdasta rakosta löydy, että kuvattua saisi;)
  Kivaa viikonloppua sinullekin, Sesse!

  VastaaPoista
 5. Ihana asu-postaus ja niin on mahtava Hipsun turkkikin.. vai oliskos Rasmus kommentoinut Hipsun turkkia.. Kiva tuo lintukoriste, noin saa kivasti väriä kotiin! ihanaa alkavaa maaliskuuta..kevät alkaa<3

  VastaaPoista
 6. Hauska postaus, tuo siun kotiasu on niin ihanan kotoinen.
  Hienoja lintusia siellä lentelee.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)