Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Värihaaste 2. ruskeaMulla on hetki aikaa, ennenkuin lähden kävelemään ison tien tiehaaraan, josta pastorimme nappaa minut kyytiin ja mennään srk:n. Mies kun on vielä siellä harkoissa. Pyysivät nääs mua lausumaan seurakunnassa pari runoani, joten täytyyhän sitä sitten mennä.
Nappailin tuossa joutessani jo seuraavan värin, eli ruskean, kuvia. Itse asiassa ruskeata muuten taitaa meillä ollakin eniten, vaikka se ei kylläkään ole mun suosikki-värejä. Sitä vaan on tullut meille.
Ikkunan edessä on pieni lipasto, se on miehen lapsuuskodista .Näyttää kuvassa omituisen läikikkäältä...mitä lie heijastuksia

Sohvan vieressä apupöytänäni toimiva yöpöytä on kierrätyksestä.Kirjahylly on talon mukana tullut ja on ilmeisesti ollut siinä ikuisuuden, koska sen alle ei oltu laitettu ollenkaan samaa muovimattoa, kuin muuten olkkarissa!!
Elikkä se on pakotettu tuossa olemaan, niin kauan kunnes joskus saadaan se lattiaremontti aikaan...No paljonhan siihen mahtuu tavaraa :)
Kirjahyllyssä on myös tällainen pikkuruinen kaappi, joka taas on äidin mökin peruja.
Pienemmän ikkunan edessä on nyt ikean hylly, joka on meille tullut tyttäreltä, joka oli saanut sen miehensä siskon muutosta.
Miehen kitara. Hän kun vaihtoi päittäin sinisen metallikielisensä tähän ruskeaan nailon kieliseen.
Kirjoitus (bloggaus) pöytäni on myös tullut talon mukana. Entinen iso kirjoituspöytäni, joka oli vanhassa kodissa, ei olisi tänne mahtunutkaan.

Iso talvimaisema-taulu ruskeine kehyksineen on anopin tekemä.
Pikkutaulut ystävältä saatuja.

Alkovissa meiän väliaikainen sänkymme, levitettävä laveri, tullut vanhan mökin mukana.
Vinttikammarissa on meiän oikea sänky, saatu ystävä-pariskunnalta.

Vinttikammarissa on myös samoilta ystäviltä saatu vitriini.
Ja kello, joka on miehen lapsuuskodista, mutta oli rikki. Laitoin siihen kokeeksi tavallisen muovikellon sisäpuolelle :)
Eteisessä on lintutaulut kierrätyksestä ja harja telineessään. Se on talon mukana tullut.Vanhasta pikku-ikkunasta tehty peili on ystävältä.

Liilat led-valot ovar ruskeassa pajupallossa, joka taas on Kasvihuoneilmiön halpishyllystä 0,50 e. Valot ovat kyllä uutena ostetut.Värittävät koko eteisen lilahtavaksi, mutta eipähän tarvii aina laittaa kattovaloa :) Säästöä sekin!Keittiössä ruskea hylly kirpulta....
....ja tummanruskeat korit lokerikossa, huonekaluliikkeen alesta.


Huh-heijaa, kylläpä olikin ruskeaa, eikä tuossa ole vielä kaikki, mäntytuoleja on sisälläkin ja vintissä lisää sekä vintissä on myös ruskeita sohvapöytiä, piianpeili, hylly ja rukki. :D
Nyt täytyy vaihtaa vaatteet ja lähteä kohta sinne seurakuntaan. Laitan vaikka illalla tähän ne kuvat ja julkaisen sitten. Heippa!

9 kommenttia:

 1. Kiertelin tänään ennen töihin lähtöä meitin huushollissa ja huomasin vaik kuinka monta ruskeaa tavaraa..taidan joutua pitämään uuden postauksen ruskeasta=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan ruskea sentään! Mä kyllä tykkäisin enemmän vaik valkoisesta ja muusta värillisestä kuin ruskeasta, mut kun ei oo varaa vaihtaa koko sisustusta,kun niin paljon ruskeaa on tullut ilmaiseksi! Olis edes kunnollisia vanhoja huonekaluja, mut valitettavasti on aika paljon jotain 70-lukua..

   Poista
 2. Ihanat nuo purnukat. Eikös niissä ollutkin ennen kaakaota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on Viri-kaakao purkkeja. Niitä lapsena joskus juotiin ja äiti on onneks säästänyt kauniit purkit <3

   Poista
 3. Paljon ruskeata löytyikin sieltä.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Minä pidän ruskeasta. =) Kauniita ovat kaikki ruskeat esineenne ja huonekalunne. Teillä on harmonisen kaunista ja kotoista. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)