Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 6. tammikuuta 2015

Pakkasta ja aurinkoa


Tänä aamuna taisi olla melkein -23 astetta mittarissa. Päivällä ei ollut enää "kuin" -17 astetta, kun lähdimme lenkille.Aurinko paistoi kirkkaasti ja toppavaatteet päällä tuli suorastaan lämmin .Kaunista oli!


Kävelimme Elmon yhden kaverin luo, heidän pihalleen...siellähän se kaveri oli aitauksessaan. Talon isäntä tuli siihen ja päästi koiran irti ja pitkästä aikaa koirapojat pääsivät leikkimään...kyllä heillä olikin vauhdikas meno :)Tässä ollaan vasta menossa, mies ja Elmo.

Kotiin tultua huomasin, että paikat jotka nuorena olivat paleltuneet olivat alkaneet taas palella, tulla punaiseksi ja kutista.Onneksi rasvalla lähti kutina.
Päiväkahvin jälkeen läksin lämmittämään yläkertaa, jonka mittari näytti reilu 10 astetta lämmintä, ei siellä kyllä kylmältä tuntunut, siihen nähden. Hipsu oli valloittanut isoimman nukketalon huoneen itselleen :) Talon valtaaja! Onneksi talo oli muutenkin keskeneräinen.Tänään tein lounas ruuankin puuhellalla, spagettia ja kastiketta.Samalla tuli lisä lämpöä.Tänään on siis Loppiainen, kai sitä pitää huomenna kerätä loput joulutavarat pois.Itse en ole vielä muuta raivannut kuin joulukuusen joskus uutena vuotena.
Hyvää Loppiaisen jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Hei! Raikkaassa talvisäässä on mukava ulkoilla. Hyvää loppiaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis sää olikin! Sen vaan huomaa, että kun nuorena ei niin välittänyt suojata itseään kunnolla, niin ne paikat mitkä pääsivät palelemaan, on aina palelu herkät, sitä olen yrittänyt lapsillekin selittää, varsinkin nuorimmaiselle, vaan ei ole perille mennyt...

   Poista
 2. Voi Luojalle kiitos, Elmo löytyi! Ihanaa! Jostain syystä en ollut huomannut eilistä postaustasi, vaikka olen yrittänyt katsoa, tulisiko blogiisi uutisia Elmosta. Ihana, ihana uutinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja se postauskin tuli luetteloon vasta aika paljon myöhemmin, kuin mitä sen julkaisin....

   Poista
 3. Olipa mukava lukea että Elmo on löytynyt. Jostainhan se on saanut varmaan ruokaa ja suojaakin. Hyvä kun pääsi pakkasesta kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kauheasti tietoja sen reiteistä, olis kiva tietää mitä se on silläaikaa touhunnut :) On se kiva kun on nyt kotona <3

   Poista
 4. Täyty heti tulla kurkkaamaan, että mitä Elmolle nyt kuuluu =)
  Kissoilla on hassu tapa löytää noita koloja itselleen, meilläkin ovat välillä niin piilossa ettei löydy millään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä on jännää mennä kaikenlaisiin paikkoihin :)

   Poista
 5. VOi miten hieno uutinen, että Elmo löytyi! Minäkin oon aina seurannut, että onko siitä tietoja. Millaisen retken lienee tehnyt? Oliko nälkäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa tietäisikin mitä se on reissulla touhunnut! Ois pitänyt olla kamera kaulassa :D Kyllä sillä nälkä oli ja oli laihtunut, vaikkei sitä paksun turkin alta niin huomaa, eka päivä meni sillä syöden ja nukkuen, lämmöstä nauttien.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)