Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 17. tammikuuta 2015

Mitäs täällä on tapahtunut?

No ei mitään maata mullistavaa....tavanomainen Sessen vaatevaraston vuosikatsaus. Ja ikävä todeta, että on sen verran pyöristynyt, että sai tiukkoja laittaa pois. Mutta positiivinen asia on se, että tuli vaatekaappiin tilaa :) Täpösen täynnä se on ollutkin. Nämä kasat ovat niitä pois laitettavia.
Tosin kesä-housuja ym pistän vähäksi aikaa pois sieltä ja katson jos kesäksi sais pari kiloa pois, niin ne taas sopisivat. Osa taas menee heti kiertoon.


Vielä kun saisi nuo vaatekasat raivattua pois, tässä välillä kun söin "lounaan" (iltapäivällä kahden maissa) ja kävin Elmon kanssa tekemässä lenkin hyvin liukkaissa olosuhteissa, osan matkaa joutui kävelemään tien lumista piennarta pitkin, kun oli niin jäistä. Miehellä on kevään ekat harkat, niin siksi täällä kaappeja ym siivoillaan (ja sotketaan :)

Kirjoitin näköjään "kevään ensimmäiset", no kevättä kohti kumminkin. Ja ulkonakin oli lämpöasteita noin 3 astetta ja lumikin on taas vähemmäksi sulanut.Ja kyllähän päiväkin on jo illasta pidentynyt. Eilen vielä viiden maissa alkuillasta näki käydä koiran kanssa ulkona ilman valoa. Joulun aikaan pimeä tuli jo neljän maissa.
Eilen oli sitäpaitsi kevätkauden ensimmäinen pyhäkoulu-vuorokin, oli minun ja parini vuoro pitää. Kymmenen lasta oli nyt pyhiksessä.
Olen pitemmän aikaa huomannut, että mulla on vaikea aamuisin "käynnistyä" ja tänä aamunakin tuntui, että pää oli sellainen "pöpperöinen", niinkuin nykyisin useammin kuin ennen. Viestiteltiinkin tuossa ystävän kanssa, että kannattaisi varata aika muistihoitajalle, kun sinne pääsee ilman lähetettä. Hänkin on siellä käynyt. On pari vuotta minua vanhempi. "Ei vara venettä kaada" sanoo vanha sananlasku.
Mutta nyt rupean levähtämään hetkeksi ja sitten raivaan nuo vaatteet pois. Mukavaa päivää itsekullekin säädylle!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa siivouspäivää! Päivän pitenemisen huomaa tosiaan jo, ihanaa! Kevättä kohti mennään.

    VastaaPoista
  2. Samaa hommaa minäkin olen puuhaillut ja ihan nähdä kun kaapit tyhjenee.
    Kivahan se kevään tulo sitten myöhemmin juu on.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)