Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 8. tammikuuta 2015

Hulluutta tämäkin:)Raivasin joulutavaroita pois ja samalla tuli vilkaistua kirjahyllyn "baarikaappiin". Siellä on tullut säilytettyä varsinkin kynttilän jalkoja, tuikkukuppeja ja kukkamaljakoita. Siellä oli myös kynttilöitä, jotka nyt keräsin toiseen paikkaan ja baarikaappiin laitoin muualta lisää kynttilänjalka-jutskia.
Värillinen lasi on ollut joskus minun ihastukseni, ja ei siinä mitään, kyllä tykkään vieläkin :) Vaan huvikseni ne laskin, niin siellä oli 23 kynttilän jalkaa/tuikkukuppia ja 7 kukkamaljakkoa/pulloa. Eikä siinä ole suinkaan kaikki, koska käytössä olevia on vielä lähes toinen mokoma. Mutta eikös olekin ihania värejä :)Ikkunalla ne olisivat edukseen ja jossain asunnossa mulla oli leveä ikkunalauta, jossa olivat värilliset lasipulloni. Tykkäsin siitä ikkunasta, ja itse asiassa tykkäsin siitä asunnostakin, vaikka se olikin kaupungin keskustassa eli ympäristö ei ollut kaikkein parhain. Siihen aikaan kun paljon muutin, niin huomasin että jo ensivaikutelma sanoi asunnosta paljon, miten hyvin siellä tulisi viihtymään. Niinkuin tuosta em. asunnostakin oli ensi vaikutelma hyvä.
Kukkia myös kuvasin. Valkoinen jouluksi saamamme Amaryllis kukkii edelleen komeasti, kaksi kukkaa on kuihtunut, mutta uusia on myös tullut, neljä kukkaa on nyt ja toiseen varteen on tullut kaksi nuppua.
Joulun jälkeen sain sauna-vieraalta joulutähden. Sekin kukkii kauniisti.

Pöllönpoikaset kurkkivat pesästään.

Eilen oli "hemmottelupäivä", kun kävin niska-hartia hieronnassa, jonka sain mieheltä joululahjaksi, toinen kerta on vielä ensiviikolla. Samalla käytiin myös lounas-ravintolassa syömässä, hieroja mukanamme, kun hän on meidän vanha tuttu..oli hyvää ruokaa. Ja kahvit päälle.Taas tuntuu yhteyksissä olevan jotain vikaa, saas nähdä saanko tätä julkaistua. Heippa!

4 kommenttia:

 1. hei, minäkin olin eilen hieronnassa mutta mulla se tehdään muulla lailla kun ihoni ei kestä kuin vaatteen päältä hieromista, mullakinn on vielä toinen lahjakerta käyttämättä.
  Nyt saa voimistella kun lumitöitä on melkein koko ajan, mutta ulkona olo on vain hyväksi, mökillä puuhommissa ja kaupungissa lumitöissä.

  VastaaPoista
 2. Värilliset lasit on kauniita silloin kun valonsäteet osuvat ja saavat värit hehkumaan! Söpöisiä pöllöjä<3

  VastaaPoista
 3. Kauniit värilasit ja upea amaryllis! Hieronta on parhautta.

  VastaaPoista
 4. Kaikki värilliset lasit ovat ihania ja niistä tulee auringon valo niin upeasti läpi jos ovat ikkunalla.
  Ihana amaryllis.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)