Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 10. tammikuuta 2015

Hillitympään suuntaanVaikka tykkäsinkin syksyn/joulun väri-iloittelusta (pinkit verhot, kirkkaan keltainen kappa,olkkarin toisessa ikkunassa punakukkaiset verhot. pinkkejä tyynyjä, punaisia kynttilälyhtyjä) niin nyt siirryimme astetta hillitympään värimaailmaan.
Löysin yhtenä päivänä kankaistani nämä kangaspalat, jotka joskus olin saanut kierrätyksen ilmaiskankaista. Niinpä tuli mieleeni, että niistähän saisi vaikka verhot...ja ompelin sellaiset.
Eilen silitin ne ja laitoin ikkunaan. Keväämmällä sitten aion kyllä laittaa limenvihreätä, mutta nää voi olla tälläiset välikausi-verhot :)
Ja kun paloja oli neljä kappaletta sain olkkarin kumpaankin ikkunaan samanlaiset verhot.Isossa ikkunassa, joka on enemmän metsään päin, en yleensä vedä verhoja eteen, niin se ei haittaa vaikka ne on kapeat. Pikku ikkuna taas on taloihin päin, niin siihen nuo riittävät eteenkin hyvin.
Myös sohva sai pukeutua samoihin väreihin.
Pönttöuunin viereen mahtuu vielä yksi tuoli lämpimälle paikalle, pojalta saatu peura-tyyny on sopiva selkänojaksi.
En tänä aamuna oo "kerinnyt" pestä naamaa, niin tuntuu et silmät on täynnä unihiekkaa...väsyttää... siispä täytyy suunnistaa naama pesulle ja sitten perunat kiehumaan, kastike on otettu pakkasesta ja sulamassa. Mukavaa lauantaita, vaikka aamulla tuntui ihan sunnuntailta...pää ei pysy mukana päivissä.
Tuosta tulikin mieleen, kun mies oli seurustelu-aikanamme töissä vanhusten palvelukodissa, niin hän laittoi mulle kerran sieltä viestin : " Yks mummo sanoi, et hän on päivistä sekaisin, mä ajattelin et mä olen Seijasta", eiks ollu aika ihana <3
11 kommenttia:

 1. Onpa hienot verhot. Tykkäisin iteki tuosta kuosista!
  Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana peuratyyny! Sen näkiessäni muistin, että ostin edellisjoulun (tai sitä edellisen) jälkeen (jostain, ehkä Tallinnasta?) alesta huurteisia joulupalloja, joissa samanlainen peurakuvio! Eivät ne ainakaan tänä jouluna esillä olleet...

  VastaaPoista
 3. Ompa siulla tosi kauniit verhot, sopivat just talvisiin päiviin.
  Peuratyynykin on ihana-

  VastaaPoista
 4. Miehesihän on oikein romantikko, tosi söötisti sanottu! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana peuratyyny ja kauniit verhot. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Kivan näköistä, meillä on aikas tylsän harmaata ja valkoista mutta nyt ajattelin jotakin turkoosia mutta menenkö taas ojasta allikkoon..pitää miettiä nyt mutta jotakin väriä pitää saada :) Ihana juttu että koira löytyi, tiedän tunteen kun minullakin ollut kaksi kultaista noutajaa ja uros välillä lähti omille teilleen mutta onneksi se pelkäsi autoja..kuitenkin huoli on ollut teillä todella suuri ilo on kuulla että kaikki on nyt hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Hieno amaryllis vielä kukassa!
  Ja ihastuttava peuratyyny! Kaunis kuosi myös verhoissa!
  Aurinkoa täältä sitruunapuuni alta!

  VastaaPoista
 8. Sellaista se seurusteluaika on; sekaisin ollaan : )

  VastaaPoista
 9. Oletpa saanut ihanaa piristystä kotiisi, kauniit verhot ja tyynyt ja tuo kaunis peuratyyny ja tuo pönttöuuni! Ja amaryllys jaksaa aina vain kukkia, siitä on ollut Sinulle varmasti paljon iloa! Kauniit sanat hellivät mieltä vielä vuosienkin jälkeen :)

  VastaaPoista
 10. nyt on voimahalin paikka Sesse, palataan asiaan myöhemmin mistä tänään viestitin sulle, sä osaat sisustaa, olen sen aina todennut, niin nytkin !

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)