Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Retropoika ja pienokaisia


Tänään on vanhimman poikani syntymäpäivä. Alkutalvella 1977 eli kolmekymmentäseitsemän vuotta sitten hän näki päivänvalon. Voiko siitä tosiaan olla noin kauan :D Olin silloin itse 20-vuotias.
Tällä hetkellä hän on Egyptissä, Kairossa opiskelemassa arabiaa.Poikamies ja "ikuinen opiskelija", suunnattoman kiinnostunut kaikesta opiskelusta.

Näin tv:stä , että Kairossa on ollut levottomuuksia, toivottavasti ei kuitenkaan häiritsevästi.

Tänään oli myös päivä,jolloin meikäläinenkin sai kerrankin veronpalautuksia! Yleensä olen joutunut vähän maksamaan lisäveroa...Sen kunniaksi käytiin "ulkona" syömässä. Kanapastaa, hyvää oli.

Eilen saatiin myös selville, että mitä rotua Elmossa on varmaankin ainakin osa. Kerran blogiini oli tullut kommentti, että onko meiän koira Briardi, että se näyttää siltä.Eilen vihdoin tuli googlattua ja toden totta, mustat sen rodun edustajat olivat monet ihan Elmon näköisiä.
Ja kun luin luonne piirteistä, niin tosi paljon oli samaa kuin Elmossa :) Joku jopa sanoi et se on sellanen vähän "hömelö" koira ja just sellanen Elmokin on :D
Eilen olinkin taas vaihteeksi töissä, pienten osastolla.Ihan kivoja pienokaisia! Niinpä tässä kuvituksena pienokaisia vanhoista korteista :) Ei ole tullut nyt kuvia otettua. Ulkona on jo pimentynyt, vaikka klo on vasta 16. Ainakin ikkunasta katsoen.

Hoh-hoijaa, ei tällä kertaa enempää, pitäis laittaa pyhäkoulun askartelumateriaalit valmiiksi, pe-iltana on pyhis ja huomen illalla kylätalon tilaisuus.

6 kommenttia:

 1. Onnea äidille ja pojalle, niin ne lapset kasvaa ja vanhenee ja äidit on aina vaan nuoria.:)
  Ihania nää pikkusten kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin älä muuta sano! Me ollaan aina korkeintaan keski-ikäisiä :)

   Poista
 2. Pimeää on kyllä ! Mutta kesää päin mennään :))
  Ihania kortteja tosiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun jälkeen aletaan pikkuhiljaa odottamaan kevättä :)

   Poista
 3. ♥Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää sinne!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)