Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Urhea Elmo ja omituisia säilyttimiä
Tänään Elmo oli rohkea poika, uskalsi jopa mennä talon ohi josta ei yleensä uskalla. syystä, että siellä on joskus ollut kaksi isoa koiraa irti, jotka juoksivat hihnassa olevan Elmon luo, isokokoisia mutta kilttejä koiria....Elmo vaan ei ollut asiasta aivan varma.
Myöhemmin samat koirat kävivät meidän pihassakin moikkaamassa Bussea hänen viimeisinä (vai oliko peräti viimeisenä) elinpäivinään. Bussehan ei niitä pelännyt, päin vastoin murisi jos tulivat innokkaina liian lähelle, ja oli nihin tutustunut jo aikoja sitten. Elmo sattui silloinkin olemaan kiinni riimussa, mutta ihmeen rauhallisesti silloin suhtautui toisten haisteluun .Mutta ei ole yleensä uskaltanut mennä siitä ohi, mies on jopa joskus kantanut Elmon sylissä siitä :)
Mutta tänään siis uskalsi, hyvä Elmo!! Kyllä sitä kehuinkin.
Toinen koira sieltä on jo muuttanutkin muualle, eikä toistakaan nyt näkynyt. Sen sijaan lenkillä tapasimme ison villakoiran vanhan emäntänsä kanssa.Sekin oli harvinaista, sillä yleensä emme lenkillä tapaa ketään.

Eilen otin vinttikamarissa jotain räpsyjä. Samalla koristelin ikkunan vanhan aikaisilla joulu- ja uuden vuoden korteilla sekä sydän koristeella, jonka sydämet olin joskus aikoja sitten tehnyt ja eilen ompelin ne vaan koneella rimssuksi. Sydämet on siis pahvista tehtyjä, jouluaiheisia. Vanhoista korteista ja kiiltokuvista yms.

Sinistä hyllyä...
Puun väristä hyllyä....
Kesken jäänyt maton tekele on istuin tyynynä tuolissa.

Ja sarjassamme omituisia säilyttimiä:Joulunauhaa virkattuna, sinisen korin sisällä astiana rahkapurkki ja sisältönä hiussolkia, punaisen sisällä pesty käsivoide purkki ja sisällä sekalista pikkutavaraa. Joulunauhatkin olivat kierrätettyjä.
Tässä hiuslenksuja sisällään pitävässä astiassa on 50 sentin mikä lie jutska tuo hopean värinen, siinä pohjana muovinen purkin kansi.

Nuo kaikki olivat vanhoja, mutta eilen somistin kaksi säilykepurkkia teipein.Ihan pirtsakat niistäkin tuli.


Ja päivälläkin oltiin Hipsun kanssa taas tietskalla :D
Se on ottanut ihan tavakseen pitää käpälää mun hiirikädellä, aika hellyttävää <3
Hyviä illan jatkoja ja yöunia!

4 kommenttia:

 1. Se kissa ymmärtää hiren päälle! ;)
  Siun lahjanauhavirkkaukset pisti raksuttamaan, että mistä kaikesta voikaan virkata! Hyvä.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa! Tassun jälki on näissä sun kirjoituksissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kisuli!
  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 4. Kauniita purkkeja ja koristeita. Ihanat hiirenkäyttäjät : ) Hyvää joulua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)