Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 12. joulukuuta 2014

Puna-valkoista
Eilen illalla innostuin valmistelemaan tämän päivän siivousta ja vaihdoin eteisessä olevan kaapin olohuoneen ikkunan eteen, ajatuksena oli, että kukat saisivat enemmän valoa, kun kaappi on korkeampi kuin siinä aiemmin kukkatasona ollut sohvapöytä.


Samalla vaihdoin jo keittiöön hieman puna-valkoista joulukeittiön teeman mukaan.Tänään sitten imuroin ym. Illalla pääsen seurakuntaan yhden seurakuntalaisen kyydissä. Huomenna tuleekin meille hoitoon ja yökylään yksi tuttujen tyttö ja heiän pieni koira, ovat ennenkin olleet meillä. Ja miekkosenkin saan kotiin huomenna ainakin yöksi.


Olkipukin lapsukainenkin löytyi vintistä :)

Pimeästä huolimatta koitetaan pitää mieli virkeänä

3 kommenttia:

 1. Sinullahan alkaa jo näyttää siellä ihan jouluiselta!
  Ja pimeydestä emme lannistu - valon juhla tulossa!
  Iloa viikonloppuusi, Sesse<3

  VastaaPoista
 2. Rauhallista kolmatta adventtia.Upeita olkipukkeja, ne on aina olleet miun mieli koristuksia ja nyt löysin uuden valkoisen.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Sesselle tänään on nimpparisi.
  Toivon et sulla on parempi nimpparipv kuin mulla oli, sillä mä kaaduin sisällä niin pahasti loukaten taas polveni et olin päivän sairaalareisulla ja punkteerattiin 2 dl verta pois ja nyt olen melkein liikuntakyvytön.
  Tämä on nyt mun kohtaloni tänä jouluna, tää vie viikkoja sano lekuri, saan sanoa vaan etten pysty siivoamaan ym laittamaan nyt kun vieraita tulee.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)