Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukuun 11.


Näin sitä tulee postattua päivä kerrallaan, kuin joulukalenterissa ikään. Mies tulikin illalla kotiin yöksi ja toi tullessaan nuorimmaiselta kaupungista kassillisen pyykkiä pestäväksi.
Tänään sitten hän meni vasta iltapäivällä kaupunkiin, niin kävimme aamulla Kasvihuoneilmiöllä.Tein siellä vähän joululahja ostoksia ja juotiin munkkikahvit.
Loppuajan kun minä tutkin lahjavalikoimaa, niin mies oli "miesparkissa" eli hierovassa tuolissa :) On se hyvä kun siellä on tuollainen ilmainen miesparkki :D
Tässä salaisia joulupusseja :)


Samalla reissulla kävimme ruokakaupassa ja ystävillä. Siellä oli ihana seinäkuusi! Sain luvan ottaa kuvan, vaikka luonnossa se oli kyllä vielä hienompi.

Kun mies oli lähtenyt, niin kahvin jälkeen kävin taas tavallisten eläimellisten seuralaisten kanssa metsäkävelyllä sekä pihaan virittelin yhdet valot, kun löysin siihen sopivan akun. Tähtivaloihin en kyllä löytänyt, niin otinkin ne pois ikkunasta.

Metsässä huomasin, että joessa oli paljon vettä. kun on ollut niin sateista.


Ja sama tilanne oli meiän omassakin jokirannassa, mihin miehet silloin rakensivat tuon "laiturin" ja siitä portaat alas. Nyt siellä olis uimavettä...hui olkoon!
Kesällä kun vesi on puhdasta, niin on vain noin polviin asti...hih..


Eipä tässä kummempia, huomenna sitten taas siivouspäivä ja katsotaan menenkö/pääsenkö seurakuntaan, kun mies menee suoraan kaupungista.Hyvää illan jatkoa <3Viime jouluksi tekemääni korttitelineeseen ei ole vielä ensimmäistä enempää tullut.

3 kommenttia:

 1. Johan siellä ovat joet täynnä vettä. Ei ole tullut käytyä rannassa, joten en tiedä miten täällä. Viimeksi oli järven vesi hyvin alhaalla.
  Kyllä minusta tuollainen seinäkuusi on hieno. Eipä tipu neulaset :)
  Yksi kortti meillekin on tullut, laitan ne seinälle aina sinitarralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo oli upea tuo kuusi! Valokuva ei ehkä tee sille oikeutta. Minäkin laitoin aina ennen seinälle,kun oli isompi asunto ja paljon seinä tilaa. Nykyisin kerään ensin niitä (esim tuohon telineeseen) ja sitten laitan jouluksi roikkumaan pikku pyykkipojilla keittiön ikkunan alaosaan, ikäänkuin verhokapan :)

   Poista
  2. Siis kortit laitoin seinälle...

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)