Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 9. joulukuuta 2014

Mietteitä hämärässä

Rento-Reiska....eikun siis Rasmus, se se osaa ottaa rennosti.


Ei haittaa vaikka äiti kuvaiskin lähietäisyydeltä :)

Kyllä on vaikeaa lähteä ulos tällaisina harmaina päivinä,huoh! Mutta tulipa kuitenkin pieni metsälenkki tehtyä Elmon ja Hipsun kera. Ja sen jälkeen huono omatunto yritti patistaa minua vielä yksin reippaalle kävelylenkille, varsinkin kun housut kiristivät vyötäröstä, vaan en uskonut sitä :(
Sen sijaan puuhastelin hetken aikaa pihalla ja sen jälkeen heittelin vielä Elmolle keppiä.
Kotiin tultua tyhjensin ja täytin tiskikoneen.Kaikenlaista pyörii mielessä, vaan ei osaa aloittaa mitään....saamattomuus iskee...Niinpä piti taas tulla tänne netin ihmeelliseen maailmaan.
Ostin eilen joulukukan, joka ei varsinaisesti ole mikään joulukukka, mutta oli nätti ja kohtuu hintainen: pinkki tulilatva. Tuo pinkki koriste siinä on entinen, jonka vain työnsin siihen kun sopii väriin.
Joulukortit sain kirjoitettua eilen illalla ja sain ne jo posteljoonin matkaankin.

Voi että, kahden viikon päästä on melkein joulu ja miehellä kestää näytelmät vielä yli viikon, joten mun täytyy ostokset ja muut keskittää niille päiville kun hän on vapaalla. Nyt on sunnuntaihin asti näytöksiä ja sit on taas maanantai vapaa. Itsellekin tuli työtarjousta, siis keikkaa,mutta en vastannut niihin, kun ei nuo bussivuorot oikein käy noihin päiväkotien työvuoroihin ja moniin ei edes pääse bussilla. Luulen, että melkein jäin jo joululomalle.. Siispä kannattaisi kotona tehdä jotain hyödyllistä :) Ihottumakin kutisee käsissä :( Vali-vali...

Tähtivalot viritin ikkunaan eilen, mutta niistä puuttuu akku ja en tiedä missä se on.... Toiset, värilliset valot taas ei pala muuten, kyllä ne on ärsyttäviä..Toisaalta tietysti vois vähentää tavaraa eikä lisätä.
Nuorimmaisen kuva on tuossa seinällä, eilen illalla en saanut unta ja ajattelin häntä ja oli ikävä sitä aikaa kun hän oli vielä kotona.Vaan niin ne poikaset on lentäneet ulos pesästä kukin vuorollaan Ja emo miettii miten pärjäävät :)Näihin mietteisiin....jos tekis vielä jotain järkevääkin tänään...tai sitten ei. Käsitöitä ainakin on kesken.8 kommenttia:

 1. Samoissa fiiliksissä täällä, lunta odotellen. Sitten sitä tulee tietysti heti metritolkulla kun alkaa tulemaan. Mutta ennen joulua jo alkaa päivä pitenemään, sitä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin ankeeta tää pimeys...onneks on sähköt! Nyt on luvattu taas myrskyjä, viime vuonna kaima myrskyni vei kahdeks vuorokaudeks sähköt, sellaista en haluis..ihan riittävän pimeetä on muutenkin :)

   Poista
 2. Ota kissasta oppia ja heittäydy rennoksi vaan. Lakkaa turhia murehtimasta, vaikka helpomminhan se on sanottu kuin tehty : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta virka, hyvät ajatukset on aina helpompi ajatella kuin toteuttaa :)

   Poista
 3. Emo miettii lapsiaan ja lapset emoaan, mutta hyvillä eväillä lapset pärjäävät ja tietävät mistä apua saa jos tarpeen! Voi miten ihana kissakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaan nuorimmalla on ollut vaikeuksia ja se on sellanen, ettei välttämättä pyydä apua vaikka tarviiskin...ja on vasta 18...silleen on vähän huoli siitä, eikä viitsi aina soitellakkaan, kun se varmaan kokee sen "vahtimisena" eikä aina vastaakkaan...

   Poista
 4. ♥Ihanat kisut! Mukavaa iltaa Sesselle!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)