Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Koe-ruusujaTänään sain vihdoin kokeiltua tehdä loppuun ne sytykeruusut. En ole koskaan ennen tehnyt, joten siihen verraten ne meni kutenkin aika helposti. Ulkonäkö ei ollut paras mahdollinen tosin, joten tästä on jo huonoimmat pistetty sivuun :)Kynttilä massa oli vanhoista kynttilän jämistä.

Samalla tein loppumassasta tällaisen kynttilän pieneen posliinikippoon.(En ole kyllä kynttilöitäkään koskaan ennen tehnyt).Kaikkea näköjään pitää kokeilla.

Hoitotyttö ja -koira lähtivät aamu puoleen miehen kyydissä, kun hän meni taas kaupunkiin.
Olin tytölle hakenut kotileikki-kamat vintistä, kun hän halusi eilen leikki niillä ja niistä tavaroista löysin sitten teräskipon, jossa sulatin kynttilän pätkät ja tuonkin pikku kipon johon tein tuon kynttilän.Nyt oli sitten rauhallista aikaa tehdä.

Eilen leivoin ensimmäiset joulutortut valmistaikinasta ja ai että ne oli hyviä lämpimänä :) Oman puun omenasosetta oli hillona.
Tänäänkin nautin jouluisen aamupäivä kahvin,kun jäin yksin :)


Eilen oli meilläkin jonkun aikaa sähköt pois, ehkä tunti - puolitoista. Ei se ollu tmitään verrattuna viime vuotiseen kaima-myrskyn aiheuttamaan sähkökatkokseen, joka kesti pari vuorokautta.

Hyvää kolmatta adventtia!
5 kommenttia:

 1. Uppeita sytykeruusuja ja kauniiseen kippoon teit kynttilän.
  Miekin kerkisin eilen paistaa tortut just ennen sähköjen katoamista, ja kyllä ne ensimäiset on aina niin hyviä

  VastaaPoista
 2. Hienojahan noista sytykeruusuista tuli :) Pitäis itsekin tehdä joulutorttuja, mutta mieluusti perinteisesti luumuhillolla ;) Hyvää kolmatta adventtia!

  VastaaPoista
 3. Omenasta minäki tykkään tortuissa. Minä paistan vaan vähän kerrallaan, jotta tulee syötyä lämpimänä.
  Hienot punaset ruusut :)

  VastaaPoista
 4. Eilen oli aikas myrsy ja lumituisku, oltiin ystäväperheen luona kylässä koko päivä ja illalla hissuksiin palattiin. Meillä ei paljon lunta satanut mutta matkan aikana kyllä. Kauniit ovat ruususi ja ihania torttuja. Olen jo muutaman kerran pienen satsin leiponut, kaikki meni kaupaksi. Ihanaa Joulunodotusta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)