Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. joulukuuta 2014

Kissamaista elämääSynkkä satenen päivä on ollut. Miehellä näytelmistä vapaa päivä, käytiin aamulla TK:ssa ja nyt ottivat loput tikit pois.Hyvin on antibiootti purrut.
Samalla kävin postissa ostamassa joulukortteihin merkit, pitäisi vaan vielä ne kirjoittaa, että saisi laatikkoon. Sekä ruokakaupassa.
Äsken kävi ystäväpariskunta kylässä meillä. Muuten on mennyt päivä "iha ite eistään" niinkuin äiti sanoi. Sydämen asialla katsottu (olikin dramaattinen jakso,meinas tulla ihan tippa linssiin). Ja pyykkiä pesty ja ruokaa tehty, siinäpä nuo tämän päivän hommat. Neuletöitä vähän neulottu.
Kissat on myös ottaneet rennosti, tässä Rasmus aamulla laatikkoon ängenneenä.
:)


Ja Hipsu lämmittelee pyllyään, no ei vaiskaan, ihan kylmä hella :)

Mies suunnitteli saunaa illaksi, kun nyt vihdoin pääsee saunaan ihan oikeasti. Aamulla lähtee taas näytelmiin. Jos lähtis kirjoittaan ne joulukortit vai pitäskö katsoa elokuva,joka just alkoi, mies sitä nyt katsoo, mutta yleensä hän on sellainen kanavasurffailija, ettei kauaa katso samaa ohjelmaa, jos se ei ole erityisen mielenkiintoinen

8 kommenttia:

 1. Sateista ja harmaata on täälläkin - eilen aurinko suvaitsi hetken näyttäytyä.
  Ja kiva kuulla, että miehesi toipuminen edistyy noin hyvin - itse saan heittää ilmeisesti torstaina hyvästit tälle resektiokengälle ja kyynärsauvoille;)
  Ja Viiru nukkuu tuossa sohvalla vierellä - on siinä minulla hoitaja - onneksi tyttö tuli illalla ja on pitänyt minulle vähän seuraa tänään.
  Rauhallista joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kissat on kyl niin hauskoja ku niiden pitää saada aina ängetä kaikkiin laatikoihin. Meillä varastettiin tänään biojäteastiasta ja juostiin pitkin pirttiä... Ootte kyl niin aktiivisia tuolla seurakunnassa, palkittakoon uskollisuutenne :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka ulkona sataa niin sisällä on lämmintä ja mukavaa, kynttilät antavat tunnelmaa ja iloa ystävät ja kissat!

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, kyllä "Sydämen asialla" jakson ehtii aina katsoa, vaikka olis muuten kuinka kiire =) Johonkin nuo päivät vaan hujahtaa, eikä mitään ehdi saada aikaiseksi. Pitäis ottaa kissoista mallia. Kuinka pienestä voi löytää iloa elämään, kuten esim. tyhjässä pahvilaatikossa istumisesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, pitäsköhä meiänkin kokeilla, laatikossa istumista :D Siellähän vois vaikka neuloa..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)