Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hyvä Tuomas joulun tuopi...
Ulkona on pikku hiven satanut lunta. Nyt paistaa aurinko. Tämän päivän kuvituksena kukkia.
Eilen ystävät kävivät pikaisesti tuomassa meille joulukukan, valkoisen Amarylliksen. Itse en olisikaan raaskinut ostaa, olivat sen verran hintavia.Se on ihana!

Toivottavasti jouluksi tulisi vähän enemmän lunta, kuin tuo ohuen ohut kerros. Olisi jouluisempaa, vaikka en muuten niin lumesta välitäkkään .Lapsia odotan jouluna käymään, ja osa heistä jää ilmeisesti yhdeksi yöksikin. Ja joulukirkossa varmaan käydään myös. Omassa seurakunnassa olikin jo joulujuhla ohjelmineen ja kylätalollakin oli se joululaulujen ilta, joka meni myös ihan mukavasti.

Ison Kiinanruusun oksasta kasvatettu pienokainen sai vanhan jouluisen koristeen somisteekseen.
Ja tässä isompi pikkuriikkisistä kuusen poikasista (jotka "poimin tuolta maantien ojasta" niinkuin Rentunruusun laulaja sanoi :) Koristelin sitäkin vähän.

Ei tässä ole oikeastaan mitään muuta kuin käsitöitä olen edelleen tehnyt ja pieniä jouluvalmisteluja...ei mitään stressiä... No, "joulupöydän kunkku" tuli ostettua perjantaina, pieni sellainen, nyt saa rauhassa sulaa jääkaapissa. Joulutorttuja täytyy vielä leipoa alkuviikosta. Ja loput lahjat paketoida. Onneks meillä on yleensäkin pienimuotoinen joulu, niin ei tule pahempaa stressiä :DIhanaa neljättä adventtia teille ja jouluakin, jos ei enää "tavata" sitä ennen...jos nyt osaan olla poissa täältä blogi-maailmasta :D

7 kommenttia:

 1. Minä olen haaveillut kiinanruususta, mutta enpä ole sellaista vielä hommannut. Muistan kun mummollani oli aikoinaan ja se oli koko ikkunan peittävä puska ja miten sen kukkiessa olin ihastuksesta soikeana =)
  Oikein ihania joulunalus päiviä sinne.. täällä isolla kirkolla satelee nyt lunta.. saas nähdä pysyykö aattoon vai tuleeko kenties lisääkin..

  VastaaPoista
 2. Jouluiloa ja rauhaa sinne sinunkin huusholliin! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana joulukukka! siitä on iloa vielä vuodenvaihteen jälkeenkin. Meillä kiinanruusu, Cardinal, kukkii kasvaa ja kukkii, vaikka muut lepäävät talvella. Ihanaa Joulunaikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Joulun iloa ja rauhaa sinulle ja perhekunnallesi, Sesse♥

  VastaaPoista
 5. Amaryllis on ihana! Iloista Joulua!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi Sesse :).

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ystävät :) Sitä samaa toivotan teille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)