Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 15. marraskuuta 2014

Pimeää iltaa



Saunan pistin lämpenemään, vielä pitäs ennen sinne menoa viedä koiruus tuonne pimeyteen...en tykkää, kun ei ole katuvaloja.Tänään satoi päivällä vähän lumiräntää, vähän siis vain, kun koiran kanssa siellä käytiin .Mies on näytelmä-kavereitaan tapaamassa ja samalla talkoissa siellä, niin yksin olen päivän ollut ja vähän siivonnut sekä ommellut myös vähäsen. Päivät menee kyllä niin nopeasti vaikkei mitään järkevää sais aikaan.



Eilen kävelin töistä kolmen kilometrin päähän keskustaan, ulkona lasten kanssa ollessa oli ollut paljon päällä ja sit kun reipasta tahtia kävelin kaupunkiin samoissa vaatteissa, niin olin märkä hiestä :( Ei kiva, kun sitten piti mennä seurakuntaan samoissa vaatteissa, kun miestä kaupungissa odotin eli en kotona käynyt siinä välissä. Halpakaupassa ja kirppiksellä sen sijaan kulutin aikaani. Kirppikseltä ostin vain tämän lampaunvarjostimen, vois keväällä laittaa,kun on näin kesäinen.










Tyttärellä poikkesin myös pikaisesti.
Tänään ompelin yhden pannulapun ja yhden avainnauhan. Tässä viime päivien tuotoksia :)











Ikivanhan nukkekodinkin kaivoin vintistä ja meinasin sitä sisustaa....mutta en tiedä kuitenkaan, kun suurin osa huonekaluista on siinä vintissä olevassa uusimmassa nukkekodissa, niin ja tuossa vanhassa pitäs olla vähän isommat huonakalut...
Kuistille viritin nämä punaiset kukkavalot. Joskus vuosia sitten Ikeasta ostetut "kesävalot" puoleen hintaan syksyllä, mulla nuo on kyllä ollut käytössä enimmäkseen talviaikaan...kerrostalossa olivat eteisen peilin ympärillä.










Täytyy käydä katsomassa saunaa ja sitten koiran kera ulos. Mukavaa iltaa !






5 kommenttia:

 1. Aina sinä jaksat touhuta : ) Kauniita tavaroita ja käsitöitä. Minusta on niin ihana, kun bannerisi on pysynyt samana. Siitä heti tietää, että on oikeassa paikassa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri on pysynyt samana, kun en osaa sitä vaihtaa :D Silloin kun alotin,niin jouduin silloinkin turvautumaan tytön apuun :)

   Poista
 2. Ihana lampunvarjostin ,tosi kesäinen ja nuo ommellut sydämet voi että ovat kauniit.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)