Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. marraskuuta 2014

Leukaperät kipeänä







Ihme juttuja...mulla tuli muutama päivä sitten leuka kipeäksi vasemmalta puolelta ja myöhemmin alkoi korva jomottaa samalta puolelta, kurkku on myös ollut kipeä siitä asti kun mulla oli se kuumeeton flunssa...ehkä pari viikkoa sitten.Syöminen (varsinkin kovemman ruuan) ja haukotteleminen tekee kipeätä.
Tänään kävin sairaanhoitajalle näyttämässä korvaa, ei ollut tulehtunut. Labrassa kuitenkin otettiin verinäyte ja nielunäyte. Huomenna hoitaja soittaa niistä. En tiedä mikä tuossa vasemmalla puolella on. Pidän nyt tämän ja huomisen päivän ainakin vapaata, kun ei ole kuitenkaan normaali olo. Väsyttää vaan...Niinkuin eräitä muitakin viime päivinä...















Tänään aamupäivällä kävimme kuitenkin ruokailussa syömässä, olikin hyvää ruokaa: muussia ja paistettua kalaa lisukkeineen.Sopivan pehmeätäkin mulle :) Ainoastaan leivän syöminen teki vähän kipeätä, vaikka valitsin tuoretta vaaleaa leipää.
Ruokailun jälkeen ajelimme kirkonkylään ja kävimme kahvilla oikein monitoimi-kaupassa.Samassa liikkeessä oli eläintarvike osasto, luomutuote osasto, lelu osasto, kahvila, kauneustuote osasto ja pieni kirppis.Ainakin nuo...
Sen jälkeen oli vuorossa TK ja sairaanhoitajan vastaanotto ja labra.










Kotiin tullessa kävimme vielä hakemassa yhdestä roskakasasta "uuden" roskienpoltto tynnyrin meille,kun entinen on palanut ajan kanssa ihan rikki. Ja sitten olikin jo päivälevon vuoro, samalla katselin uusia ideakirjoja, jotka olin kirjastosta lainannut.
Kaupungissa olin myös käynyt kirppiksellä (ihanaa kun kaupungissa on nykyisin tuo kirppis,pääsee samalla siellä käymään :) Ostoksia tein sen verran, että pinkkiraitainen sohvatyynyn päällinen 1e, vajaa purkillinen helmiä 0,50 e, pullea posliinikana entisten kaveriksi Pääsiäiseksi 2 e. Se on samalla purkki, jonka voi vaikka täyttää pienillä suklaamunilla.
Kirkonkylän kirpparilta ostin myös jotakin...





Eilen illallakin olimme kaupungissa, kun ystävämme on pistänyt pystyyn hieronta yrityksen ja hän lupasi meille ilmaiset hieronnat avajaistarjoukseksi :D Eikö olekin ihana ihminen!!
Siispä saimme hieronnat: minä jalkahieronnan ja mies niska-hartia hieronnan.Ja minä ihastelin hänen asuntoaan, joka oli vanhassa kivitalossa ja siellä oli niin rauhallinen tunnelma.
Samalla reissulla kävin vihdoin ostamassa kumisaappaat. Tällaiset Risto-Matti Ratian suunnittelemat,kyllä nyt pysyy tulevaisuudessa varpaat kuivina ja lämpimänä. Lämpimänä siksi, että kaikki mun koot oli menneet, niin jouduin ostamaan numeroa isommat, niin nyt sitten sopii paksut villasukatkin tai paksut nilkkasukat + ohuemmat villasukat.
Nyt mulla on siis kolmet kierrätyksestä aikoinaan ostetut kumpparit, jotka alkaa olla entisiä...sekä yhdet tuliterät. Kyllä nuo vanhatkin velä pihasaappaina menee, ainakin kuivemmalla kelillä, mutta hyvä kun sain kunnon saapaat päiväkotien sadekeleille :D Noin 40 e kyllä köyhdyin.








Kiitokset vielä Tannille paketista, siinäkin yksi ihana ihminen <3 Puolella lisääntyi mun talopurkit ja lisäksi sain Tannilta itse tehdyn sydämen ja kauniin kortin :)




Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!


8 kommenttia:

  1. Voi harmitus, jos tauti on iskemässä päälle! Lähetän täältä parantumisajatuksia, aurinkoa ja lämpöä! Tankkaa itsesi sinkillä, valkosipulilla, mustaherukkamehulla, hunajalla ja hyvällä lukemisella! Laita kaulahuivi ja kääriydy huopaan, unikin saisi tulla, sekin parantaa! On Sinulla kauniit saappaat, mukavia löytöjä teit ja hieronta on varmasti aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitaja soitti tänään, että verinäyteoli ihan hyvä, hemoglobiinikin 136.
      Nielunäytteen vastaus tulee vasta huomenna.Tänään on ollut tuo korva ehkä vähän parempi, mutta leuka on vieläkin kipeä.Kiitokset hyvistä ajatuksista :)

      Poista
  2. Hyvä on nuo kumpparit loskakeleillä. Niin minunkin pitäisi hankkia. Kesä lenkkareilla oon vielä kävellyt :) Vaikka on vähän pakkanenkin ollut, mut ne kengät eivät ole liukkaat.
    Toivottavasti selviää mikä vaiva on, jos vaikka joku tulehdus kurkussa, korvassa tai hampaassa. Paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie, toivotaan et tuo leukakin paranee ja korva myös. Ei ollut ainakaan tulehdusta korvassa ja verinäyte ok.

      Poista
  3. Kuule, miulla on ajoittain ihan vastaavia oireita kun siulla, jos suussasi on vielä kipeitäö rakkauloita niin kyse on silloin suussa olevasta yskänrokosta, siitä samasta joko muilla on huulessa. Lääkkeenä onnestemäistä Zoviraksia.
    Toivotaan että saat apua vaivaasi.
    Ihanat nuo kumisaappaat ja talopurkit on hurmaavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee huomenna nielunäytteen vastaus, jos siinäkään ei ole mitään, niin sit se vaiva on edelleen arvoitus...no toivotaan et paranee!

      Poista
  4. Toivottavasti vaivat häviävät nopeasti taivaan tuuliin: hus-hus! Lämmintä kaulahuivia ja amehua minäkin suosittelen. Ei ne ainakaan pahenna vaivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä tuo leukakipu vaivaa eniten...mutta toivotaan että paranee :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)