Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 10. marraskuuta 2014

Järjestely jatkuu...

Seuraavaksi oli vuorossa keittiön astia-komero.Tässä kuva ennen...Ja tässä nyt...


Kaapin seiään laitoin myös muutamis nauloja, jotta sain yhdet kahvikupit siihen roikkumaan.Ylähyllyt eivät aikaisemmin olleet paperoituja, mutta nyt kaivoin vinttikammarista jostain tulleen hyllypaperin jämät. Tietysti jos olisin toiminut asiallisesti olisin ensin ostanut hyllypaperia (tarpeeksi), mutta nyt tää inspis tuli niin yllättäen. Niinpä paperi ei riittänyt kuin kolmeen ylimpään hyllyyn.

Keskimmäisellä hyllyllä olikin vahakankaasta tehty "hyllypaperi", eli sen annoin olla entisellään ja sitä seuraavalla hyllyllä olleen rikki menneen hyllypaperin vaihdoin toisen rullan jämiin, siniseen pilkulliseen paperiin.Alimmalle tasolle eli komeron lattialle sain nytsitten kissojen ja koiran ruuat muun muassa.

Tulihan komero ainakin vähän siistimmäksi :)Komerossa on myös astioita, joita en juurikaan käytä tai ainakin harvemmin. Mutta kuka voisi luopua kultareunaiseta "juhla-astiastosta", kun onhan niitä juhliakin joskus tulossa.
Tai muistoja tuovista astioista lapsuudesta, niinkuin nämä teekannut... tai lautaset (joista nyt ei ollutkaan kuvaa).Nämä teekannut ovat olleet meillä niin kauan kuin muistan...siis lapsuuskodissa ja sitten täällä meillä.Tai nämä sokerikko ja kermakko, jotka ovat olleet yhtä kauan.Lautanen on kierrätyksestä.Tai ruusuisista astioista...Näistä toinen lapsuuskodista ja toinen kirppikseltä. Alemmassa kuvassa oleva siniruusuinen kiertsistä.
Olen minä tehnyt myös käsitöitä, keskeneräiset villasukat vanhoihin varsiin sain valmiiksi ja virkkasin tällaisen hauskan pupun, johon sain idean blogista Vireä vimma, jossa tehtiin kissoja samoja tyylillä .Eli virkattua putkea, jonka sisään piippurassia, ja virkattu pää (jonka pehmusteeksi laitoin pari pätkää matonkudetta) ja myös virkkasin neidille vaatteet, villatakin napit vielä puuttuu.Heh-heh, kaikkea sitä tekee kun ei osaa ilman näpertämistä olla :D Tv:n katselu hommaa...Nyt lähen keittään kaffetta. Moi moi!

7 kommenttia:

 1. Mullakaan ei ole ideaa antaa ahtauteen mutta sen tiedän että kun sulla ei ole enään mökkiä jonne viedä tarpeettomia tai ylimääräisiä astioita kuten mulla niin ahtaaksihan se vetää kaapit joita ei kai kellään koskaan ole liikaa en ole ainakaan ikinä kuullut niin, ainoa on ylimääräiset hyllyt jonnekkin jos on vapaata seinää kuten mulla on ne keräilypullot laitettu,
  meillä on vielä lunta koska sitä tuli reippaasti toistakymmentä centtiä.
  Se tuomasi lyhty on todella IHANAN lumoava kun laittaa sisälle kynttilän, poltan siinä joka ilta kynttilää muistellen sua Sesse, kiitos siitä.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit lyhdystä <3 Ai teillä tuli niin reippaasti lunta.

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea kun sielläkin on järjestelybuumi menossa :) Meillä alkaa sellanen myös kun vaan saahaan tuo makuuhuoneen lattia laitettua. Kaapit on siivottava ja järjesteltävä=tyhjenneltävä kerrätykseen liikoja vaatteita yms.
  On sulla ihania kukka-ja ruusuastioita.

  VastaaPoista
 4. Voi voi, tuota järjestely- ja raivaustarvetta on siellä sun täällä, meillä esimerkiksi myös. Mutta on sulla suloisia astioita!

  VastaaPoista
 5. Voi kun saisin inspiraation tästä siun postauksesta ja tekisin jotain omille komeroilleni.
  Siulla on sitten ihania astioita ja just tuollaset siniset tee-kannut oli miunlapsuuden kotona, mihin lie kadonneet.

  VastaaPoista
 6. ♥Oikein kivalta ja siistiltä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Minä tykkään kauniista astioista (ja asioista),siksipä on vaikeaa olla olematta hamsteri :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)